Поглед към Шон Пен и Джош Бролин в „Gangster Squad”

от на 2011-12-12
 

Когато за първи път споменахме за изключително интересния проект на Рубин Флейшър „Gangster Squad”, той като че ли не получи вниманието и сериозното отношение, които  заслужава, тъй като всички бяха твърде заети да се майтапят с несъществуващата прилика между Райън Гослинг (който тогава се спрягаше за филма заедно с Шон Пен) и автора на тази новина, и затова сега правим втори опит с първата официална снимка от филма, представена от EW.

Основният фокус на „Gangster Squad” е специално отделение на Лосанджелийската полиция, което е формирано през 40-те години на изминалия век, за да се бори с растящото влияние на мафията по източното крайбрежие на Съединените щати и по-специално с небезизвестния Мики Коен, който започва криминалната си кариера като „мутра” на Ал Капоне.

Сценарият на филма е дело на бившия полицай Уил Бийл и е базиран върху поредица от статии на Пол Либерман в „LA Times”, а актьорският състав е „един път” и включва имената на Шон Пен като Мики Коен и Джош Бролин и Райън Гослинг като двете главни ченгета, които са по петите му.

Ето и самата снимка.

Не за първи път виждаме Джош Бролин да насочва пистолет към Шон Пен (всички си спомняме какъв беше изходът предишния път в „Милк”), но не можем да кажем, че не сме развълнувани от факта. Въобще, целият филм ни вълнува, доста си падаме по гангстерски филми, а този се очертава да е просто фантастичен – интересна история, страхотни актьори, обещаващ режисьор в лицето на Рубин Флейшър (нищо, че ни разочарова с „30 Minutes or Less”) и съдейки по снимката, отлична визия. Едно от нещата, които отблъснаха най-много хора от лично за нас страхотния „Обществени врагове”, беше специфичната HD визия, която използва Майкъл Ман в последните си филми, а тук тя ще липсва и ще имаме „good old fashion” гангстерски филм.

Режисьор на „Gangster Squad” е Рубин Флейшър („Zombieland”, „30 Minutes or Less”), а в ролите освен споменатите вече Шон Пен, Райън Гослинг и Джош Бролин са Ема Стоун, Джовани Рибизи, Робърт Патрик, Майкъл Пеня, Антъни Маки, Ник Нолти и др.

Премиерата е 19 октомври 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-12-12 at 19:24

  Зомбиленд ми беше доста скучен, но това не може да се пропусне.

  Отговор

 • 2011-12-13 at 01:28

  „Zombieland“ e много различен филм от този. Затова ми е интересно как ще се справи Флейшър. От това ще зависи, как ще тръгне кариерата му от тук насетне.

  Отговор

 • suicidal
  2011-12-13 at 21:19

  Изглежда със страхотен потенциал това. Много ми се нрави и частта с good old fashion гангстерията. Ако не беше Империята вече щях да мисля стила за мъртъв:)

  Отговор

 • 2011-12-15 at 00:59

  Дано Флейшър се справи със задачата. Тук има голям потенциал!

  Отговор

Коментирайте