„Нов” трейлър на „Внедрени в час”

от на 2011-12-21
 

Кавичките в заглавието са защото трейлърът е „новопоявил се”, но за всички, които следят редовно изчерпателните новинарски попълнения в „Операционната”, кадрите по-долу няма да са изненада. Просто ви представяме премонтираната, по-кратка версия на един сравнително скорошен red-band-trailer . И за да затвърдите впечатлението, не пропускайте постера на този дълбокомислен римейк, с акцент върху прозрачно-сребърни балони и черните кецки на Джона Хил и „Чайника” Тейтъм.

Горкият Чанинг се сдоби с прякора си съвсем не случайно – според синхронното „Операционно” мнение актьорските му изяви кънтят на кухо съвсем като празен чайник. Ако обаче в този римейк се справи с комедийната си задача – което, както знаем, е едно от най-сложните предизвикателства в неговата професия – може би ще ревизираме отношението си. Но не гарантираме. Нито пък обещаваме!

Ето и официалния синопсис:

Класически екземпляри от американската учебна система, Шмидт и Дженко са изненадващ екип – единият е типичен „nerd”, а другият абсолютен „jock”, но стават приятели в полицейската академия, където комбинацията „ум и мускули” се оказва особено печеливша. Но след като стават истински полицаи, Шмидт и Дженко установяват, че работата не е толкова вълнуваща, колкото са очаквали. Освен ако не станат част от тайния „Jump Street” екип и не се завърнат в гимназията, където ще разследват опасна наркобанда. Разбира се, това не е единствената опасност в училище, както ченгетата под прикритие много добре си спомнят…

Режисьори на „Внедрени в час” са Фил Лорд и Крис Милър („Облачно с кюфтета”), в главните роли са Джона Хил и Чанинг Тейтъм , а сред поддържащите се открояват Бри Ларсън, Ели Кемпър, Айс Кюб, Роб Ригъл, Дейв Франко и Ник Оферман. Премиерата е 16 март.

21 Jump Street - плакат

коментари
 
Отговорете »

 
 • Веселин
  2011-12-21 at 10:18

  Леле, Джона Хил се е стопил! Браво на това момче! Само дано не стане по-малко смешен, защото комедийте с тоя юнак ми пълнят сърцето както отдавна не ми се беше случвало! Cyrus, take him to the greek, superbad – уникални са!! Особено superbad – най-добрата комедия от много време насам.

  Отговор

 • 2011-12-21 at 15:38

  Да, Джона е як, но аз честно казано не го харесвам слаб. И друг път съм казвал изглежда ми болен. :(
  Но иначе евала, защото съм сигурен, че така ще е по-добре със здравето.

  Отговор

Коментирайте