Нов трейлър на сай-фай трилъра „Lock-Out”

от на 2011-12-15
 

Преди няколко дни видяхме първия трейлър на продуцирания от Люк Бесон фантастичен трилър „Lock-Out” (в част от териториите, в които ще бъде показан, ще се нарича „Escape From M.S. One”, в други „MS One: Maximum Security” – кой ги мъдри тези заглавия не ни е ясно), който ни хвана малко неподготвени и ни изненада приятно.

Най-новата реклама на филма (представена от Allocine) разкрива малко повече от историята, която се завърта около несправедливо обвинен в конспирация шпионин, който получава шанс да изчисти името си, като спаси дъщерята на президента, хваната в капан на космическа станция-затвор, току-що превзета от извратените престъпници, които я „обитават”.

Сега, след като вече имаме представа какво да очакваме, този трейлър не успява да ни развълнува толкова колкото ни се искаше, но все пак, част от приятното чувство се запазва.

Историята е ясно, че ще е глупава – да не говорим, че е тотален „rip-off” на „Бягство от Ню Йорк” (схващате ли сега играта със заглавието „Escape From M.S. One”?) – но както споменахме миналия път сме склонни на големи компромиси, щом става дума за фантастика. А съвсем определено, сай-фай моментът ни се нрави адски много.

Най-голямата ни забележка изненадващо е към Гай Пиърс (или може би към сценария), който просто прекалява с лафовете. В първия тийзър беше забавно, но тук като че ли минава границите – една нормална реплика няма.

Режисьори на „Lock-Out”/„Escape From M.S. One”/„MS One: Maximum Security” са Джеймс Матър и Стивън Сен Леже. В ролите ще видим Гай Пиърс, Маги Грейс, Питър Стормаре и др.

Премиерата е 20 април 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Ivcho
  2011-12-15 at 15:08

  Аз пък ще го гледам с кеф въпреки лошите ви думи!!!!! 😛

  А вторият трейлър, какъв е този филм?

  Отговор

 • 2011-12-15 at 15:50

  Е, какви лоши думи? Казал съм, че ще го гледаме, това не е лошо. :)

  Кой втори трейлър?

  Отговор

 • 2011-12-15 at 16:05

  за фен на карпентър това е чисто блаженство.

  Отговор

 • heinrich
  2011-12-15 at 16:16

  Да ти кажа честно на мен ми хареса трейлъра. Може би наситина се прекалява с репликите и честно казано пак има Яко Копи/Пейст от Бягството, но пък има доста пиперливи попадения и затова ще го гледам :)
  Сигурно филма няма да ми хареса изобщо, но ще го гледам както каза някой,… за мозъчно продухване :)

  Отговор

 • 2011-12-15 at 16:17

  Блаженство колкото римейк на „Нещото“ или по-блажено и от това? :) :) :)

  Отговор

 • 2011-12-15 at 22:08

  „Нещото 2011“ едва ли ще го гледам… всъщност този филм ми напомня освен на „Бягството“ и на „Ghosts of Mars“ – русата и анти-героя действат заедно. А блаженото се усилва и от това, че съм фен на бесонките :)

  Отговор

Коментирайте