Нов, американски трейлър на „Perfect Sense”

от на 2011-12-14
 

Колкото повече наближава премиерната дата в Щатите на най-новия филм на Дейвид Макензи, толкова по-често чуваме за пътешествия на филма – „най-добър филм” на фестивала в Единбург през лятото, номиниран за шотландските БАФТА награди за най-добър филм и най-добър режисьор, минал през няколко фентъзи-феста, Рио де Жанейро, Филаделфия, Талин, вече на екран в няколко европейски страни, включително Русия, през януари филмът ще тръгне и по кината на Япония. Време беше за нов, още по-пълен трейлър на любовния трилър с фантастични елементи „Perfect Sense”.

(чрез Yahoo!)

За кого не е ясно, че типично по американски е задължително да се „смелят” всички детайли от сюжета, както и да се изброят сетивата, да не би да пропуснем факта, че тайнствената зараза влияе върху всяко едно от тях… Вече сме ви представяли предишните (по-добри!) трейлъри на филма и сме коментирали творчеството на Макензи. Тук ще си позволим да повторим само, че сме големи почитатели на Ева Грийн и в случая Макгрегър остава на по-задни позиции. А дали той ще успее ще промени очакванията ни за представянето му във филма – ще „ъп-дейт”-нем информацията, когато/ако филмът се появи у нас.

Както вече споменахме, режисьор на „Perfect Sense” е британецът Дейвид Макензи, сценарият е дело на датчанинът Ким Фупз Акесон (Kim Fupz Aakeson), а главните роли са поверени на Юън Макгрегър и Ева Грийн, чиито герои се влюбват точно когато неизвестен вирус атакува последователно човешките възприятия, а всеобщата паника създава анархия и неизвестност в глобален мащаб. Сред актьорите в поддържащи роли ще видим Юън Бремнър, Стивън Дилейн, Кони Нийлсън и др. Очаква се филмът се да излезе на екран в Щатите на 10 февруари 2012, около година след премиерата му на фестивала в Сънданс.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2011-12-14 at 20:21

  Хмм.. Първоначално като видях новината си помислих, че това е поредната бозава романтична комедия. Обаче след кто игледах трейлъра ми се вижда доста интересно филмче. С нетърпение ще очаквам да го гледам. Мисля, че това ще е убав филм. Имам такова усещне. Надявам се 17 (седемнадесетото) ми чувтство, че не ме лъже :)

  Отговор

 • 2011-12-15 at 01:09

  Аз запазвам известна доза скептицизъм. Нито един филм на Макензи не ме радва истински.

  Отговор

 • heinrich
  2011-12-15 at 21:13

  Е….., винаги има първи път, нали така :):):)

  Отговор

 • 2011-12-18 at 13:34

  Да. :) Дано този път да се получи. :)

  Отговор

Коментирайте