Нови трейлъри на „[REC] 3: Genesis”

от на 2011-12-17
 

По принцип следим „[REC] 3: Genesis” доста изкъсо (както и цялата поредица на Пако Плаза и Жауме Балагеро, тъй като ни е любима) и с нетърпение очаквахме да видим първия пълен трейлър от филма. Последните няколко дни обаче, малко се поозорихме и в резултат се разминахме не с един, а с цели два трейлъра, които сега бързаме да ви представим.

Вижте първо американската, а след това и испанската версия.

http://www.youtube.com/watch?v=rqg_7F7E30g

Отдавна знаехме, че тази част няма да е изцяло заснета със субективна камера, така че не сме изненадани. На този етап ни е трудно да преценим дали това ни допада или не, тъй като сме разкъсваме между това, че досега стилистиката беше една и би било добре всичко да продължи в нея, а от друга последните години този похват толкова омръзна, че малко „нормални” кадри ще дойдат като глътка свеж въздух.

Действието на „[REC] 3: Genesis” обхваща събитията от първите два филма, но след чувството на клаустрофобия създадено от тях, сега то се развива на километри от оригиналното място, отчасти посред бял ден, което придава на филма едно ново, свежо, но и леко обезпокоително измерение. Инфекцията е на свобода. В един изненадващ обрат, обединяващ историите на първите два филма, тази трета част от сагата служи и като декодер, разкриващ информация, скрита в тях и оставящ вратата отворена за последната част на серията „[REC] Apocalypse”.

Режисьор на „[REC] 3: Genesis” е Пако Плаза, а досегашният му партньор Жауме Балагеро поема следващия (последен) филм от поредицата „[REC] Apocalypse”.

Испанската премиера на филма е през март 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • suicidal
  2011-12-19 at 21:51

  Втората става ли, че четох такива коментари, че я отсвирих?

  Отговор

 • П. Терзиев
  2011-12-19 at 21:58

  Също толкова добра е, колкото и първата

  Отговор

 • 2011-12-19 at 22:04

  Не е чак толкова яка, но е повече от прилична.

  Отговор

 • 2011-12-19 at 23:48

  М, да. Прилична е! :)

  Отговор

 • suicidal
  2011-12-20 at 01:50

  Екстра, ще я гледам, мерси. А и тая ми вдъхва доверие, така че би било тъпо да видя началото на историята без края:) Между другото REC ми беше по-скоро забавен, отколкото страшен до финала, където се нааках от шубе:)

  Отговор

 • 2011-12-20 at 08:44

  Забавен ли? :) Когато пожарникарят се размаза при стълбите, хич не беше смешно. :)
  Краят на историята ще бъде в „[REC] Apocalypse”.

  Отговор

Коментирайте