Когато през април видяхме един ранен трейлър на испаноезичната комедия на Уил ФерълCasa De Mi Padre”, бяхме изключително заинтригувани и развеселени, тъй като обожаваме, когато Феръл се прави на абсолютен кретен (а и се присетихме за абсолютно уникалните изпълнения на Конан О’Брайън в „Noches De Pasion con Senor O’Brien” – уви, когато той се махна от „The Tonight Show” загуби правата върху конкретния скеч и вече няма право да го ползва), но от друга страна се въздържахме от пълно въодушевяване, тъй като не бяхме сигурни, че става въпрос за истински филм или за някакъв кратичък скеч или фалшив трейлър.

Е, изглежда, че наистина става дума за истински филм и във връзка с наближаващата премиерна дата на филма (която би трябвало да е през март), американският дистрибутор на филма пусна един кратък тийзър, който обаче прекрасно представя какъв ще е тонът на филма, както и няколко плаката.

http://www.youtube.com/watch?v=qHSEqyF2TR0

Единственото, което можем да кажем е: абсолютен изрУд! Няма такъв кретен просто. С удоволствие ще гледаме филма, ако ни попадне по един или друг начин.

А сега вижте и плакатите.

Армандо Алварес (Уил Феръл) цял живот е работил в ранчото на баща си, но напоследък бизнесът не върви и има опасност Армандо да загуби фермата. За негов късмет точно тогава се завръща по-малкият му брат Раул (Диего Луна), който е забогатял и обещава да изплати дълговете. Проблемът е, че Армандо се влюбва в красивата годеница на брат си, който от своя страна се оказва много съмнителен бизнесмен. Така семейството и семейното ранчо се оказват в конфликт с най-могъщия наркотрафикант в Мексико (Гаел Гарсия Бернал).

Режисьор на филма е Мат Пийдмонт, а в ролите са Уил Феръл, Диего Луна, Гаел Гарсия Бернал, Дженезис Родригес, Ник Оферман и др.

Премиерата е 12 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Диего и Гаел – гарантирано ще видя какви ще ги свърши и Уил Феръл покрай тях 😀 8)