След като през юли буквално ни изтормозиха с официалните снимки на 13-те джуджета, които пристигаха на час по лъжичка, на рекламния фронт на „Хобит” („Неочаквано пътешествие” и „Дотам и обратно”) цареше пълно затишие. Така през изминалите три месеца жаждата ни за информация от Средната земя успя отново да се прояви и сега с доста приличен фенски „хайп” се впускаме в четвъртото пътешествие зад кулисите на гигантската продукция, което е под формата на така тачените от нас видео дневници на Питър Джаксън.

Преди да гледате 10-минутното клипче обаче, трябва да ви кажем, че то е строго ориентирано към 3D презентацията на филма и ако не си падате много-много по техническите неща, има шанс да ви бъде леко скучничко. За щастие, това не важи за нас и ние сме повече от доволни – все пак така чешем две красти: филмова и технологична.

Е, как да не ти стане мило от начина, по който са си кръстили камерите? Да живеят роднините… и „Бийтълс”!

Когато миналия път споменахме, че видео дневниците са ни любими и милиарди пъти предпочитаме да получаваме такива ъпдейти, отколкото разни официални промо снимки и т.н., стига да не са прекалено често, нямахме предвид по едно на три месеца, а просто да не са повече от едно-две на месец. Затова сега се надяваме следващият ъпдейт, който според по-горното видео ще бъде „на локация”, а не в студио, да не се забави чак толкова много и да го видим в рамките на тази година.

„Хобит - Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”)

Режисьор на „Хобит” е Питър Джаксън, а в ролите са Мартин Фрийман (Билбо Бегинс), Йън Макелън (Гандалф Сивия), Кейт Бланшет (Галадриел), Илайджа Ууд (Фродо), Анди Серкис (Ам-гъл), Люк Евънс (Бард), Хюго Уивинг (Елронд), Орландо Блум (Леголас), Еванджелин Лили (Тауриел – героиня, която не присъства в книгите), Кристофър Лий (Саруман), Иън Холм (Стария Билбо), Стивън Фрай (Старейшината на Езерния град), Бенедикт Къмбърбач (Смог) и като джуджетата Марк Хадлоу (Дори), Джед Брофи (Нори), Адам Браун (Ори), Питър Хамбълтън (Глоин), Джон Калън (Оин), Дийн О’Горман (Фили), Ейдън Търнър (Кили), Джеймс Несбит (Бофур), Стивън Хънтър (Бомбур), Уилям Киршър (Бифур), Кен Стот (Балин), Греъм Мактавиш (Дуалин) и Ричард Армитидж (Торин Дъбощит).

Премиерата на първия филм „Хобит – Неочаквано пътешествие” (The Hobbit: An Unexpected Journey”) е 14 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Ха-ха, просто няма такива словесни еквилибристики, както в тази статия. 🙂
    Иначе три пъти ура за новия видео дневник!

  2. Тъкмо щях да питам кво става с този филм и ето изненада.
    Питър Джаксъм пак е загладил косъма!!!! 😉

  3. @mike28
    🙂 М, да, типично в мой стил! 🙂 🙂

    @Ivcho
    Да и отново прилича на човек. 🙂

    @Влади Неколов
    Бях избрал точно тази снимка, но в последния момент я замених с Питър Джаксън. 🙂 🙂

    @радо, Saxton
    Е няма да ви напускат такива благини толкова рано, я. Ще чакате! 🙂