Бил Мъри - Please Post Bills

След дълго очакване ще имаме шанс да видим отново на екран, отново под режисьорския поглед на член от фамилията Копола, един от любимите актьори на Операция Кино – Бил Мъри. Deadline и Variety информират, че той се присъединява към екипа, зает с реализирането на завръщането на Чарли Шийн на голям екран – филмът е „A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III”, а негов режисьор е по-големия брат на София Копола – Роман.

За екранни партньори са уговорени още Патриша Аркет, Мери Елизабет Уинстед, Джейсън Шуорцман. Сюжетът се върти около успешен графичен дизайнер (споменатия в заглавието тип), който се къпе в слава и пари и в комбинация с чаровната си усмивка се превръща в неустоим магнит за жените (нещо свърх-непознато, нали? особено за Чарли…). В един момент гаджето му къса с него и това води до страхотни колебания, объркване и стремеж към преосмисляне на реалността, с опит за самооценка (е, относно този детайл не сме много сигурни!). Катрин Уиник ще бъде зарязващата мацка, няма потвърждение за разпределението на останалите роли, но проектът изглежда като да е с драматична окраска.

Ще стискаме здраво палци на Роман Копола да подготви така нещата, че да сравняваме с кеф филма му поне с любимия ни „Изгубени в превода” (нали не сте забравили епохалната роля на Мъри, а?). Снимките вече са в ход, мястото е Лос Анджелис.

За Финал, като истински феновете на Мъри, представяме ви няколко визии, с които Gallery 1988 отдава почит на впечатляващи негови роли. Изложбата се нарича Please Post Bills и се открива на 3 ноември. Който има път към Лос Анджелис, да не си забравя фотоапарата! Дори снимките да са нелегални – обещаваме, ще публикуваме репортажа.

Бил Мъри - Please Post Bills

Бил Мъри - Please Post Bills

Бил Мъри - Please Post Bills

Бил Мъри - Please Post Bills

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *