Мъпетите твърдят, че нещо при тях е последно?! Ъ-кхъ – няма такава реалност! Не, че не обещават – напротив – ето какво щеше да завърши-приключи-обобщи самоироничните им бъзици по повод холивудските жанрове.

Интернет приема благодарности всякакви, особено му отива на любимото ми Животно да крещи в черно-бял и спууки визион, обувните пародии и пингвините бяха излишни, обаче старците както винаги се изказват на място! И някъде малко преди края на поредния трейлър шефският „глас зад кадър” си оставя вратичка за „още един”. Който (да не повярваш!) наистина се появи в нета. Няма ли да идва вече този Ден на благодарността?

Empire чрез The Playlist

Може би маркетинг отделът на Disney са пристрастени към кратките форми? Дали пък няма именно те да са по-добрата част от Мъпет-приключението, което ни се обещава? Според Bollywood Life използваната музикална подплата е песента „Rabba rabba” от филма „Aks” от 2001 година, а певецът е Суквиндер Сингх, който изпълняваше „Jai Ho” в „Беднякът милионер”. Нищо, че малко нещо са се объркали в началната буква на студиото – Мъпетите са готови да превземат каквото и където трябва! Гонзо е особено подготвен – със страхотните си бляскави детайли върху розовата фланела, не знам защо ми напомни Шах Рук Хан. Как не знам – заради контекста!

Ако сте забравили за какво иде реч в пълнометражното Мъпет-шоу, ето кратък синопсис.

По време на почивката им в Лос Анджелис, огромният фен на Мъпетите Уолтър и приятелите му Гари (Сийгъл) и Мери (Адамс) разкриват подъл план на очарователно кръстения нефтен магнат Текс Ричман (Крис Купър). Той възнамерява да изравни със земята театъра на Мъпетите, за да постави нефтена сонда и да се възползва от наскоро откритите залежи под бившия клуб на Мъпетите. За да съберат 10-те милиона, нужни за спасяването на театъра, Уолтър, Мери и Гари помагат на Кърмит да събере всички мъпети, разделили се отдавна. Сега Мис Пиги е моден редактор в Париж, Фози има група, с която свири в казино в Рино, Животното е в клиника, където се опитва да се научи да контролира гнева си, а Гонзо е бизнес магнат.

Българската премиера на филма е 27 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *