Мине се, не мине време и в нета изскача някой филм, за който не сме чували абсолютно нищо (при все, че е в любимия ни жанр или пък в творческия му екип има любими хора) и просто ни чупи главата.

„Phantom” е точно такъв пример. Става дума за подводен приключенски хорър-трилър за „обсебен капитан на съветска подводница, държащ съдбата на света в свои ръце”, в който участват имена от ранга на Ед Харис, Дейвид Духовни, Ланс Хенриксен, Уилям Фикнър и Шон Патрик Фланери и Дагмара Доминчик.

Хвърлете един поглед на плаката и първата снимка от филма, а след това и на синопсиса.

(чрез Bloody-Disgusting)
Phantom

Phantom

Напрежението между суперсилите е в своята най-висока точка и американците организират мащабно учение на своя флот в Тихия океан. За да наблюдава маневрите,  опитният, но преследван от миналото си руски капитан Димитри Зубов потегля на планирания за последeн курс на руската подводница В756. Въоръжена с множество торпеда и една ядрена бойна глава, подводницата разполага и с устройство, което я прави невидима за американците.

Когато В756 не успява да изпрати доклад за позицията си – последния път, когато са обозначили присъствието си е било на 500 мили от Хавайските острови – командирът на флота обявява подводницата за изчезнала и изпраща всички налични кораби да я търсят, опасявайки се от ответен удар на Запада.

Междувременно дълбоко под повърхността на Тихия океан, капитан Зубов и екипажът на  B-756 се натъкват на план за унищожение на човечеството. Зубов е решен да осуети този план, но подводницата е поставена на границите на възможностите си, въздухът и припасите са на привършване, a екипажът е изправен пред непрекъснато засилващото се неприятно усещане, че не са сами…

Звучи (и изглежда) като чудна евтинийка, която дори и без страхотния актьорски състав изреден по-горе, пак бихме гледали с 300. Нямаме търпение да видим трейлър.

Режисьор на филма е Тод Робинсън. Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ей това човечество всеки иска да го унищожи!!! 🙂
    От описанието става ясно че руснаците са имали така наречената технология Стелт преди американците.Знаех си че американците не могат да измислят нещо такова, и са го откраднали от руснаците!!! 😉

  2. ЕЕ чакайте сега бре….
    Тука става дума за извънземни.
    Почти съм сигурен. Надявам се филма да е хубав, но……
    Де да видиме.

  3. @Tarko
    Казваш го сякаш е нещо лошо! 🙂

    @Ivcho
    Все едно пък не е вярно?! 🙂 🙂

    @heinrich
    Извънземни, генетични експерименти, мутации, криптозоология. какво значение има? Това ще го гледам! 🙂 🙂 Пък и се споменава свръхестествен, тъй че като нищо я някой призрак, демон или самия дявол се явне! 🙂

  4. Ей това е.Както каза Дрин,извънземни,годзили,злият призрак на Хитлер като прочетах стататията веднага ме заинтериегува.Само да не е нещо като Below.

  5. Ха, този „Below“ не съм го гледал. Така като ги поставяш нещата, едва ли е хубав. 🙂 Трейлърът не е съвсем лош! 🙂

  6. @Дринов
    Така е баце спор нема. Много неща може да са…. Просто първо ми хрумна идеята за извънземни, защото напоследък много ги тачат в Холувуд;)
    Иначе и аз ще чакам този филм за да го гледам, защото все си мисля, че ще е доста интересен филм, ако е направен като хората естествено 🙂 Ще чакаме трейлър 🙂