Снимките на 23-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд „Skyfallтекат вече от три седмици и беше само въпрос на време преди да видим първите (неофициални) кадри от снимачната площадка.

Всъщност, конкретните снимки на Даниъл Крейг, които станаха причина да публикуваме новината, не са първите, които виждаме – преди време изникнаха две, които също сме приложили по-долу – но са първите, на които ясно можем да го видим в образа на Бонд.

Джеймс Бонд 23: Skyfall - Даниъл Крейг

Джеймс Бонд 23: Skyfall - Даниъл Крейг

Джеймс Бонд 23: Skyfall - Даниъл Крейг

Джеймс Бонд 23: Skyfall - Даниъл Крейг

Джеймс Бонд 23: Skyfall - Даниъл Крейг

Трябва да кажем, че сме изненадани от това колко стар и уморен изглежда Бонд. Знаем, че това не са официални снимки, но все пак… От друга страна това придава едно ново, интересно измерение на героя, което не сме свикнали да виждаме до момента. Ако пък се притеснявате, че в такъв случай, това няма да е „Бонд”-ът, който всички харесваме и обичаме, имаме уверението на самия Сам Мендес, че „филмът има всички елементи на класически Бонд филм”.

А сега вижте и единствената официална снимка от филма до момента, както и супер кратичкия синопсис:

Джеймс Бонд 23: Skyfall

“Лоялността на Бонд към М е поставена на изпитание, когато се оказва, че нейното минало заплашва настоящето. С попадането на МИ6 под прицел, 007 трябва да намери и унищожи заплахата, без значение каква ще е цената”.

Режисьор на „Skyfall” е Сам Мендес, а в ролите ще видим Даниъл Крейг, Джуди Денч, Беренис Марло, Наоми Харис, Хавиер Бардем, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Албърт Фини, Хелън Маккрори и Рори Киниър и др.

Премиерата е 9 ноември 2012, а във Великобритания традиционно малко по-рано на 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. „Ново, интересно измерение на героя“? Във филм на Сам Мендес, било то и за Бонд, всичко е интересно!

    И Даниъл Крейг рулира бе, ей.

  2. Моите са положителни – един спокоен, положителен и съвсем небрежен филм. Съвсем леко извън нормите на нормалното, точно толкова, колкото да не (ме) дразни.

  3. Аз МНОГО харесвам „Away We Go“ – усещането ми беше близко до „Джуно“ (не зная защо такава ми беше асоциацията…)
    Като се има и предвид факта, че „Пътят на промените“ не е точно моят филм… и че харесвам много работата му по принцип… 😀