Били Кристал

Най-добрата Оскар новина! „Евър!”

След като Брет Ратнър напусна длъжността продуцент на церемонията по връчването на 84-те награди на Американската кино академия, заради някакви глупости, които е изговорил (част от нещата, които се изписаха за случая са измислица, но и честно казано въобще не ни дреме каква е истината), той, някак логично, бе последван и от водещия Еди Мърфи, който първоначално е приел задачата само заради Ратнър и сега няма желание да свърши работата без него.

Това, разбира се, доведе до всякакви спекулации и шантави идеи за това кой трябва да заеме овакантеното място (едно от предложенията за водещ бяха Мъпетите). В крайна сметка, Академията взе най-правилното решение и поканиха големия Били Кристъл, който е водил церемонията цели осем пъти, и който според нас, без някакви сериозни уговорки, е най-добрия водещ в новата история на наградите.

Тук, колегите от чуждестранните сайтове коментират сегашни, минали и бъдещи желания на Академията за привличането на младата публика, за да се справят с непрекъснато спадащия интерес към телевизионното излъчване на шоуто – миналогодишният флирт на Джеймс Франко и Ан Хатауей с церемонията, беше резултат именно на това търсене – и това, как изборът на Кристъл се връзва с цялата схема. Но ние нямаме никакво желание да влизаме в подобни анализи. Първо, не ги разбираме изцяло, и второ, не се вълнуваме особено. Важното е „Човекът” се завръща и имаме шанс за наистина интересна и забавна церемония.

Тук може да си припомните на какво е способен Кристъл:

http://www.youtube.com/watch?v=6CJY4zV0Wv4#!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Бравоооо, много го обичам Били Кристъл – защо не се снима този човек. Като водещ на оскарите е уникален!

  2. Ами, одъртя и гледа да не се излага като някои свои колеги, да не ги посочваме. 🙂
    Предстои да го чуем в „Таласъми ООД 2“ .

    Като водещ на Оскарите цепи. 🙂

  3. Уникален е! 20-те минути не ги усетих. 🙂 Присетих се и за другите му яки лафове на Кристъл от тази година, особено момента, в който казваше кой какво си мисли от публиката! 🙂 🙂 🙂

  4. Този човек просто си е роден за водещ на Оскарите, според моето скромно мнение!!!

  5. Билито е велик, особено когато „анализираше“ Де Ниро. Страхотен смях падна.

    Лошото е че заради тия скорошни пластични операции, лицето му не прилича на нищо. Дано се пооправи до Оскарите.

  6. Извън тази новина, но по въпроса за Оскарите, защо в момента се връчват оскари за цялостно творчество, е не когато е церемонията в началото на годината?

    Джеймс Ърл Джоунс с почетно отличие за цялостно творчество: тук