Втори експлозивен трейлър на „Шерлок Холмс 2”

от на 2011-10-19
 

Първият трейлър на „Шерлок Холмс: Игра на сенки” („Sherlock Holmes: A Game of Shadows”), в който Робърт Дауни-син и Джуд Лоу отново влизат в ролите на енигматичните Шерлок Холмс и доктор Уотсън, не ни предложи абсолютно нищо различно от това, което може да се очаква от филма (първо, като такъв на Гай Ричи и второ, като конкретно продължение на успешната първа част, където беше напипана правилната формула) и затова повечето хора го нарекоха „Още от същото”.

Само че ние знаем истината – продълженията обикновено не са баш „още от същото”, а са „много повече от същото” и вторият трейлър на филма иде да ни покаже точно това.

Уау, изглежда че Гай Ричи се е поразвихрил. Така става, когато направиш хит, и за втора част ти отпуснат по-голям бюджет. Не че се оплакваме, напротив – това което виждаме в трейлъра, определено ни допада. При това не говорим само за екшъна или шегите.

Джаред Харис като Мориарти ни радва доста и сме сигурни, че сюжетно поне около него нещата ще бъдат на висота, а получаваме и визуално потвърждение за участието на любимата Рейчъл Макадамс – знаем, че ролята и няма да е никак голяма, но колкото и картка да е появата й, пак е по-добре от никаква.

Отново никъде не виждаме Стивън Фрай като Майкроф Холмс, но гледахме трейлъра на тагадък и е възможно просто да не сме го видели. Ако вие го скивате – свиркайте.

В крайна сметка, смятаме че тази втора част има голям шанс да ни се хареса повече от първия филм.

Шерлок Холмс винаги е бил най-умният човек в стаята… до този момент. Има нов криминален гений – професор Мориарти (Джаред Харис) – и не само неговият ум е равен на този на Холмс, но липсата на съвест и капацитетът му да върши зло в действителност му дават предимство пред известния детектив.

Режисьор на „Шерлок Холмс: Игра на сенки” („Sherlock Holmes: A Game of Shadows”) отново е Гай Ричи, а в ролите са Робърт Дауни-син, Джуд Лоу, Нуми Рапас, Джаред Харис, Стивън Фрай, Еди Марсан, Кели Райли, Рейчъл Макадамс.

Премиерата в България е 23 декември 2011.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте