От почти две седмици искаме да ви представим трейлъра на „Monstrosity”, но все не стигахме до него, което е тъпо, тъй като той е едно от най-интересните неща, които сме виждали в последно време.

Напомня ни на филми като „Легенда”, „Лабиринт” и някои от по-ранните неща на Тим Бъртън – сещате се, от онова време, когато фантастичните приказки се правиха с въображение и дори и да куцаха тук-там, пак бяха на светлинни години пред филмите, които ни заливат напоследък.

В „Monstrosity” Земята и планета населявана от чудовища се сблъскват, след като научен експеримент не протича точно според плановете. Какви са последиците? Вижте в трейлъра.

http://www.youtube.com/watch?v=0WauqAywo-0

За съжаление, не сме много сигурни дали това е трейлър на късометражка, промо целящо да събере средства за пълнометражен филм или пък самият той е крайният продукт, но какъвто и да е случая, ние сме доволни от това, което виждаме, и имаме надежди, че в бъдеще ще видим повече подобни проекти, а защо не и някой голям студиен филм. Статистически погледнато, все някога и Холивуд трябва да направи нещо свястно и с въображение.

Режисьор на „Monstrosity” е Колтън Тран, а повече подробности за филма може да откриете на Facebook страницата му както и на официалния му сайт.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ха! Баси якото клипче! 😀 А дано да излезе готина фантасмагория!