Честно казано тотално бяхме забравили за „Hostel: Part III”, въпреки че преди повече от година прилежно отбелязахме „отварянето на вратите му”. Една от причините за забравата ни е, че оригиналният създател на поредицата Илай Рот няма нищо общо с тази трета част и се явява единствено продуцент – не, че го намираме за някакъв режисьорски гений, но все пак човекът сам си създаде поредицата и щеше да е по-добре да си я довърши – а освен това филмът излиза директно на DVD. Точно така, става дума за едно от тези досадни „direct-to-DVD” продължения, без които определено можем да минем.

Но както и да е, сигурни сме, че сред вас има хора, които биха искали да хвърлят едно око на филма (ние самите сме сред тях), затова решихме да ви представим трейлъра.

(чрез Bloody Disgusting)

По принцип никога няма да ни чуете да се оплакваме от присъствието на добре оформени женски задници, в който и да е филм или трейлър, но когато става дума за реклама на трета част на известно „torture porn”, вместо това ни се щеше да видим малко повечко кръв и карантии.

Трейлърът потвърждава, че мястото на действието се пренася от Европа на територията на Съединените щати и че в основата на историята стоят група приятели, които празнуват ергенско парти в Лас Вегас и се оказват в центъра на зловеща игра на мъчения (Wheel Of Misfortune) организирана от елитен „ловен клуб”.

Режисьор на „Hostel: Part III” е Скот Спийгъл (“От здрач до зори 2”), а в ролите са Кип Пардю, Томас Кречман, Джон Хенсли, Бари Ливингстън, Сара Хейбъл и Кели Тибу.

Премиерата е 27 декември.

Hostel: Part III - DVD корица

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Тоя филм Хостел, Както и продължението му и сега третата част е пълна дивотия. Не съм ги гледал (гледал съм първия до половината) и няма и да ги гледам. Истината е, че филмите на ужасите последните 10 години тотално западнаха и излизат тотални бози. няма един филм на ужасите, който да е поне малко като хората(като изключим Убийствен пъзел 1и 2 донякъде…), който да е като хората.
    А най голямата истина за човечеството е, че хората стават все по и по извратени и такива филми като този и останалите почват да се възприемат като нещо нормално. За съжаление истината е , че хор5ата тотално испростеха и се извратиха.. Това ли е новия пълноценен, нормален, модерен начин на мислене, поведение и начин на живот на човека????????????

  2. @Veso
    М-м, даааа! 🙁

    @heinrich
    Не, това е жанров филм. Такива филми е имало и ще има. Тъпо е те да служат за оправдание на тоталната деградация на народа.
    Мен лично от евтини романтични-комедии с Дженифър Анистън и Джей Ло, ме избива на по-голяма агресия.

  3. Ще кажа същото като за Human Centipede, хора които харесват такива филми са болни!!!!!!
    И за романтичните комедийки обсолютно се съгласявам!!!

  4. Проблема на Hostel не е изобщо, че е кървав, брутален и че подронва устоите на обществото. Проблема му е, че е слаб и ужасно кух от към сценарий жанров филм. Ама супер ужасно кух. Направо като гадулка е кух.

  5. @Дринов
    Абе и ти си прав. Нямах предвид, че служат за оправдание, но наистина е най тъпо, когато служат точно за това.
    А за романичните комедии няма какво да кажа освен… БУУААААА(повръщане)
    Такава олигофрения няма, а жанра като цяло ми харесва, но не и филмите от последниите 15 години с много малки изключения.

  6. @Ivcho
    Защо да са болни? Да не би те да ги снимат? 🙂 🙂 🙂

    @suicidal
    Има и по-кухи. Според мен е готин, защото експлоатира е тъпотията на Американците, които смятат, че ако дойдат в Европа, че им изрежат бъбреците още на летището. 🙂 Евала на Рот, че се е възползвал от този им страх и е направи кинти.

    @heinrich
    Нормално е, всеки жанр бълва стотици помии, като само един, два наистина си заслужават. Защо хорърите да са изключение?

  7. @Дринов
    Аб не се изразих правилно, може би. Идеята на филма не е лоша, просто е екслоатира адски повърхностно. Иначе има филми като „зомбита с големи цици“, ама те нямат никакви претенции, просто фън. А тоя да ми се позиционира като най-бруталният и да добива такава популярност като е негледаемо глупав… Представям си тва щом излиза директно на ДВД. Да го слагат в пакетите със сънотворни като бонус:)

  8. @Дринов
    Не ги снимат те но само един болен човек може да изпитва удоволствие от да гледа как измъчват и убиват хора!!!!!!

  9. @suicidal
    🙂 🙂 🙂
    Според мен този ще трябва да се взима с нещо по-силничко от обикновени сънотворни. 🙂

    @Ivcho
    Удоволствие е спорно понятие тук, но те разбирам какво искаш да кажеш. Само че хора всякакви и всеки със собствените си удоволствия и мании. 🙂