„Elite Squad: The Enemy Within” на Хосе Падиля, продължение на екшън трилъра му от 2007 „Elite Squad”, беше изключително добре приет на всеки фестивал, който посети, окичи се с титлата „най-касов филм в Бразилия”, което признайте, не е никак лошо, и на всичкото отгоре осигури на режисьора абсурдно добра оферта от Холивуд, наречена „Робокоп”. И въпреки това, на филма му трябваше цяла година, за да стигне американските кина (за българските въобще няма да си говорим) и затова чак сега Apple представят американски трейлър.

Не е най-впечатляващият трейлър на света, нито пък е супер оригинален, но обещава екшън от класа и ще сме доволни, ако Падиля снима и „Робокоп” в този стил. И като стана дума за класа и стил, кога най-касовото родно заглавие у нас ще е качествено заснет жанров филм, вместо „Мисия Лондон”?

Гетата, заобикалящи Рио де Жанейро, са едно от най-опасните места на света… и капитан Насименто трябва да ги прочисти. Въпреки че методите му за разправяне с гангстери са брутални, но ефективни. Когато е повишен и получава влиятелна правителствена позиция, Насименто вярва, че най-накрая ще успее да изпълни мисията си, но вместо това разбира, че само е улеснил корумпираните ченгета и политици, които всъщност контролират бандите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments