Том Круз в „All You Need Is Kill”

Кажете ни какъв е смисълът да се трепем да правим фотошоп шедьоври като този Брад Пит в главната роля на „All You Need is Kill”, след като той може просто ей така да откаже участие в проекта, без да му дреме колко труд сме вложили в новината? Сега се налага да сменим физиономията му с тази на Том Круз, защото според THR, в момента „Warner Bros.” и режисьорът на екранизацията Дъг Лаймън предлагат главната роля на него.

Може дори да сте чули за идеята, но просто да не сте разпознали проекта – заглавието вече е малко по-мирното, но според нас и леко по-скучно „We Mortals Are”. Какво точно сме, ние смъртните, не се споменава, но ако сте любопитни, сюжетът може да ви даде една-две идеи.

Звучи логично да заменят Пит с Круз, нали? И двамата огромни Холивудски звезди, и двамата леко позастаряващи, не точно дъртаци, но не и първа младост. Разбира се, в оригиналния роман на Хироши Сакуразака главният герой е на има-няма 20 години и според първите слухове Лаймън искал Райън Гослинг, но когато става дума за бюджет от 150 млн. долара, кой ще ти рискува със зелени младоци.

Така или иначе Круз далеч не е сигурен и според някои коментари може дори да се насити с фантастиката, след като предстоящия януари снима бившия „Oblivion” (друго от потенциалните заглавия е „Horizons”) на Джоузеф Козински. Ние лично се съмняваме – ако фантастиката омръзваше толкова лесно, сега Ридли Скот нямаше да работи по „Prometheus” и да се готви за „Блейдрънър”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *