Вчера на връчването на наградите Scream бяха показани ексклузивни кадри от доста  предстоящи проекти, сред които бе и „Пираня 3DD” (Piranha 3DD”) – продължението на „Пираня 3D”, който, както неведнъж сме споменавали, намираме за един от най-добрите и забавни “B-movie” хоръри, които сме гледали през последните години.

Това, което можем да кажем е, че в 30-секундния тийзър (въпреки че е монтиран така, че да бъде подходящ за излъчване по телевизията) е събрано всичко, което бихме искали  да видим в това продължение.

О, да! „Double the D’s!” Това винаги е добра идея! Разбира се, бихме предпочели нещо естественко, но и тези ще свършат работа.

Въпреки че говорим за 30 телевизионни секунди, трейлърът пак е 100 пъти по-як от онази лятна претенция, която всячески се опитваме да забравим, „Стръв 3D”. И се чудим, ако сега виждаме подобни неща, какво ли ни чака в самия филм. Честно казано, нямаме търпение да видим първия нецензуриран трейлър.

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър, както и Гари Бюси, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и разбира се Дейвид Хаселхов, за който се надяваме да умре подобаващо.

Световната премиерата на филма е 23 ноември 2011. За съжаление, след финансовия провал на първа част у нас, ние едва ли ще го видим на кино.

Повече за филма вижте в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

17 Comments

  1. A, така! Малко цицово въодушевление, стига само мрънкане, че било тъпотия и не-знам-си-кво-си! 🙂 🙂

  2. Точно за това ми беше приказката! 🙂

    Аре сега и за „убийствените“ крака на Винг Реймс! 🙂 🙂

  3. @Val
    Не съм го гледал това, но подкрепям с две ръце,

    @Ivcho
    Аз съм написал, че предпочитаме нещо естественко. 🙂 🙂 Ама и тези няма да ги върнем. 🙂 🙂

    @V и UZUMAKI
    🙂 🙂

  4. Абе Винг Реймс не го ли убиха в първия филм…? Не е ли малко тъпо…? ААА, или той може би е Иисус и е възкръснал… да не говорим, че умря по възможно най-тъпия начин в историята на седмото изкуство… Тоя патриотизъм на американците ще им изяде главите….

  5. Офффф, Дринов, само заради тая снимка, ще ме накараш да гледам такава безбожна блудкотия 😀 😀 😀

  6. @heinrich
    Във филмите (особено във фантастиките и хорърите) никой не умира за дълго. Явно само краката на Реймс са пострадали. И според мен си умря чудно, като за подобен филм. 🙂 🙂

    @Gogoto
    🙂 🙂 🙂
    Супер ще е! Гъзове, цици и гор, какво повече му трябва на човек? 🙂