Вече няколко пъти сме писали за дългогодишния проект на Дарън Аронофски „Noah” – описван като „библейска епика” представяща нов поглед над мита за Ной и потопа – и ако сте чели новините ни по темата, значи знаете, че в опит да направи филма, Аронофски беше подготвил комикс, който да излезе през 2012 и който да поразбуди любопитството на хората и най-вече на потенциалните инвеститори.

След сериозния си успех с „Черен лебед” обаче, Аронофски се озова на позиция, в която много по-лесно може (и сигурни сме, че ще) събере необходимите му 100-тина милиона за направата на филма (особено, ако Крисчън Бейл се навие на участие) и първоначалната идея зад комикса вече не беше актуална. Но дето се вика, никога не се знае какво и как може да се случи, така че защо да не се подсигури човекът (пък и един здрав комикс сам по себе си на никого няма да навреди, нали?) и комиксът ще види бял свят точно според първоначалните планове.

Сега, благодарение на /Film може да видим първите няколко страници от него (за съжаление на френски), както и официален синопсис и трейлър, който може да гледате най-долу.

Noah

Noah

Noah

Noah

Noah

Noah

Noah

Noah

Беше свят без надежда, свят без дъжд и реколта, доминиран от жестоки господари и техните варварски орди. В този свиреп свят Ной беше добър човек, опитен боец и лечител. Единственото, което Ной искаше, беше мир и покой за него и близките му. Но всяка нощ той се измъчва от видения за безкраен потоп, символ на предстоящото унищожение на всичко живо. Постепенно Ной започна да проумява какво иска да му каже Създателя, решил да накаже всички хора и да ги избие до крак. Единствено Ной получава един последен шанс да спаси живота на Земята…

Очаква се снимките на „Noah” да започнат през следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *