Нали всички сме единодушни, че колкото и да се е дънил Робърт Де Ниро с шантави роли в последните години, пак ще го гледаме в следващия му филм? Е, такъв се задава, при това обещаващ и с Шон Пен на режисьорския стол. Проектът носи заглавието „The Comedian” и ще разказва за застаряваща телевизионна знаменитост, която иска на всяка цена да си възвърне поне малка част от отминалата слава. Осъден на обществено полезен труд след като халосва с микрофона по главата един отворко в публиката, комедиантът среща Хармъни – омагьосваща и предизвикателно-непокорна червенокоска, която променя живота му из основи.

Сега, дали сме способни да свържем Де Ниро точно с типаж, който се занимава – и най-вече поднася комедийни скечове, май малко се съмняваме… Особено след „нашите/вашите” и прочие сковани спомени. Но както пеят едни стари наши познайници на финала на един също доста старичък филм – „Always look on the bright side of life”!

Затова очакваме успеха на Шон Пен в работата му по този проект – в това не се съмняваме, почитатели сме на режисьорската му работа, а за актьорската – просто нямаме думи! И се надяваме да вкара Де Ниро в образ така, че да го цитираме като много забележително постижение в последните няколко години. Ролята на дамата с хармонично име е поверена на Кристен Уиг („Шаферки”). Сценарият е дело на Арт Линсън и уникалният кретен Джефри Рос, продуцентски усилия ще обединят Арт Линсън („Сред дивата природа”, Джон Линсън, Джон Килик и самият Де Ниро. Работата по филма ще започне през пролетта на 2012 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Това е много хубава новина в последните дни 🙂
    Що бе? Де Ниро има един хубава филм на тази тема…..
    The King of Comedy (1983)
    и то на такава тема.
    И режисьор е не кой да е а Мартин Скорзесе. Не знам филма дали го смятате за уникално извънземен велик филм или за уникално извънземна боза, но за мен фима е много добър и си заслужава. Де Ниро прави наистина една много добра роля. 🙂

  2. Не знам какво ще излезе от това но Кралят на комедията беше едно от най – големите разочарования които е правил Скорсезе.

  3. Аз „Кралят на комедията“ не съм го гледал скоро и не мога да кажа за качествата му, тъй като не си спомням нищо от него.
    Знам само, че Шон Пен е железен режисьор и от това може да се получи наистина готин филм.