Само няколко дни преди първите прожекции на „My Week with Marilyn” на филмовия фестивал в Ню Йорк и месец преди официалната премиера, „The Weinstein Company” представят първия трейлър на филма. Доста стандартен, но приятен, трейлърът набляга на изпълнението на Мишел Уилямс в ролята на Мерилин – носят се доста слухове за предстояща „Оскар” номинация за актрисата, която вече има две (за главна роля в „Blue Valentine” и поддържаща в „Планината Броукбек”).

Няма съмнение, че Уилямс се справя добре – не, че някога сме се съмнявали – и въпреки че чертите й са доста специфични и категорично няма физическа прилика с Мерилин (извън помощта, предоставена от грима гардероба), идеално докарва гласа и маниерите й. Всъщност екипът като цяло е много обещаващ, особено Кенет Брана, но най-добрата реплика в трейлъра е на Ема Уотсън: „Мерилин Монро си пада по теб? Айде, бе.”

„My Week with Marilyn” е създаден по дневника на Колин Кларк, асистент работил заедно със звездата на снимачната площадка на „The Prince and the Showgirl”, който разкрива подробности не само от собствените му отношения с Мерилин, но и доста бурните й взаимоотношения с колегата й Лорънс Оливие (той е и режисьор на филма). Еди Редмейн, е в ролята на Кларк, Кенет Брана е Оливие, а сред останалите актьори са Джуди Денч, Джулия Ормънд, Дерек Джакоби, Доминик Купър, Дъгрей Скот, Тоби Джоунс и Ема Уотсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *