Първи снимки на Скарлет като секси извънземно в „Under the Skin”

от на 2011-10-25
 

Имаме чувството че изминаха десетилетия откакто ви съобщихме, че любимата ни Скарлет Йохансон ще се превъплъти в сексапилно извънземно в подготвяната от Джонатан Глейзър („Sexy Beast” и „Birth”) екранизацията на фантастичния роман на Майкъл Фейбър Under the Skin”.

Тогава изказахме силни съмнения, че проектът ще го бъде точно в този му вид (със Скарлет в главната роля), но за наше голямо щастие сме грешали и ето, че вече имаме възможност да хвърлим едно воайорско око към извънземната Скарлет, която броди по Земята, дегизирана като перфектна жена, търсейки да залови човешки жертви, използвайки най-силното си оръжие – ненаситната й сексуалност.

(Снимки In Case You Didn’t Know, чрез The Playlist)

Какво да кажем, снимките определено не са най-сексапилното нещо, което сме виждали. Не ни разбирайте погрешно, Скарлет е хубава, в това спор няма, но в тези дрехи ни мяза на проститутка от околовръстното.

Но това няма значение, сигурни сме, че всичко е въпрос на контекст и във филма нещата ще изглеждат по различен начин, дори и да са едно към едно с тези снимки.

Ето и една идея по-подробен синопсис:

Скарлет Йохансон е в ролята на извънземно на Земята, дегизирано като хипнотична и естетически перфектна жена. Тя броди по отдалечени магистрали и изоставени местности, търсейки да залови човешки жертви, използвайки най-силното си оръжие – ненаситната й сексуалност. Тя е убийствено ефективна, но с течение на времето е привлечена и в крайна сметка променена от сложността на живота на Земята. С новооткритата човечност и отслабването на извънземното в нея, тя се озовава в сблъсък със собствения си вид. Разказан от нейната гледна точка, филмът представлява един уникален поглед над нашия свят, през очите на извънземен пришълец.

Режисьор на Under the Skin” е Джонатан Глейзър (на когото много разчитаме), а единственото известно име засега сред актьорите е на Скарлет Йохансон. Премиерата на филма ще бъде в края на следващата година. Дотогава може да се топлите със Скарлет в най-новата ѝ реклама на „Dolce & Gabbana”.

http://www.youtube.com/watch?v=O_Lj58hsOO4

коментари
 
Отговорете »

 
 • DeMiro
  2011-10-25 at 12:51

  Предпочитам си я с руса коса :)

  Отговор

 • 2011-10-25 at 13:51

  Крайно време беше да преправят Species (1995)

  Отговор

 • 2011-10-25 at 15:39

  И как по-точно ще се справи с тази сложна промяна – сблъсък със собствения си вид, защото става по-човечна? Ще се цупи, цупи, пък ще се ожени за землянин накрая 😉

  Отговор

 • 2011-10-25 at 17:44

  @DeMiro
  Aз с червена доста я харесвам, ама с какъвто и друг да ми се явне, няма да върна. :) Дори и да е облечена по този начин. :) :)

  @радо
  Едва ли ще е като „Видове“. :) Между другото, Наташа Хенстрид е еба си яката мадама! :)

  @Lora
  Точно! :) На тяхната планета не правят секс и като промени физиологията си, така че да прилича на жена от Земята, ще започне да и харесва и ще продаде собственият си вид, заради едното е… :) :) :)

  Отговор

 • 2011-10-25 at 20:18

  @хихихи, Митьо, очевидно авторът е мъж! Нема ли нещо за любов да става дума?

  Отговор

 • 2011-10-30 at 15:50

  Само за правене на любов! :) :)

  Отговор

Коментирайте