Вече видяхме доста приятни нещица от екранизацията на „The Rum Diary”, в която Джони Деп за втори път след „Страх и омраза в Лас Вегас” влиза в образа на легендарния журналист, писател и създател на така наречената „гонзо журналистика” Хънтър С. Томпсън, затова сега накратко.

Най-новият плакат доразвива темата, която вече беше загатната в предишен постер на филма, като този път поставя Пол Кемп директно в центъра на алкохолната/наркотична или каквато е там разруха, разбира се, със супер дебилно и сякаш неразбиращо изражение на лицето и загащен до ушите. Вижте!

Rum Diary - плакат

Абсолютен кретен! Само това ще кажем.

Ако сте пропуснали, ето отново и официалния синопсис:

Пол Кемп (Деп) е журналист на свободна практика, който е уморен от Америка на Айзенхауър и изправен пред важен момент в живота си, решава да замине за Пуерто Рико, където да списва текстовете си за местен вестник. Разбира се, както винаги при Томпсън, нещата не му се получават много лесно и той и групата от изгубени души, които го заобикалят са погълнати от самоунищожението чрез алкохол, наркотици и всякакви други вредни навици, за които се сещате – включително и жените.

Филмът е написан и режисиран от Брус Робинсън („Jennifer Eight”) и освен Деп, в него ще видим и Ерън Екхарт, Ричард Дженкинс, Амбър Хърд и Джовани Рибизи.

Премиерата на филма е 28 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. изглежда ми много подозрителна тази възпалена област около лявото зърно на персонажа 8)
    или само така ми се струва? 😉
    „абсолютно нищо не е в умерени количества“ 😀 indeed…