Star Wars: Епизод I 3D

Съдейки по реакциите към първия постер на „Star Wars: Епизод I – Невидима заплаха 3D”, доста хора са недоволни не само от факта, че Джордж Лукас не спира да се гаври и да експлоатира марката „Star Wars”, но и от качествата на рекламната кампания.

Ние обаче не сме от тези хора. Първо сме огромни фенове на сагата, както на оригиналната трилогия, така и на новата, от която всъщност ще започне специалното 3D издание (да, фенове сме дори и на „Невидима заплака” и го намираме за очарователно детско филмче) и бихме гледали филмите на кино, не с 300, ами с трета космическа. И второ, рекламната кампания не ни дразни. То какво да искаш от нея? И тоалетна хартия с логото да напускат (знаем, че има, имаме предвид с новото 3D лого) пак ще има ефект, така че е разбираемо, че дизайнерите на са си дали много зор.

Но както и да е, това не е от съществено значение, всички знаем, че по-важното от печатната реклама са трейлърите и въпросът е дали те ще могат да вдъхновят феновете да се завърнат в кината. Така че да не губим време, вижте как ще ви се отрази първият трейлър и дали ще усетите повика на силата.

Доста е… зелен! Отсега усещаме жлъчните подмятания в тази посока. Ние няма какво да го коментираме, както казахме, сме фенове и каквото и да ни покажат на 10 февруари, когато е премиерата на филма у нас, ще сме на кино.

Само ни се ще да кажем, че ефектът от скачането от малкото екранче на големия щеше да е далеч по-впечатляващ, ако не го бяхме гледали на трейлъра на специалното киноиздание от 1997-a. Никога няма да заправим първия път, когато го гледахме на кино в Зала 1 на НДК след прожекцията на „Аз, краля” на Пачино – изпуснахме се в гащите.

А, да, и още нещо – „Duel of the Fates” е гениално произведение, а Джон Уилямс, извинете ни за израза, е шибан гений!

„Star Wars: Епизод I – Невидима заплаха 3D” е в кината от 10 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. да-бе-да-бе-да-бе-да – прав си, разбира се!
    колкото и кусури да има – там ще сме (дано-дано!) 😀
    аз пък много обичам надпреварата с шейните от този Епизод І – как ли ще я е „enhance“-нал чичо Джордж?!
    И дададада – няма друг като уникално-гениалния мистър Джон Уилямс!!! 🙂 🙂 🙂

  2. @Тихомир (a.k. Tito)
    Няма нищо случайно. 🙂

    @Къди
    И аз обичам „под рейса“, както и битката с Дарт Мол. 🙂

  3. Не ме итересува!!!!
    Както казах и преди пари за стари неща няма да давам!!!!!!!!!!!!

  4. @Ivcho
    Старите неща доста често са по-добри от новите. Трябва да преосмислиш, решението си 🙂

    @break
    🙂 🙂 🙂

    @Тихомир (a.k. Tito)
    Повторението е майка на знанието! Не спирай да се обаждаш! 🙂