Ха! Досега не бяхме получили официално потвърждение, че Ръсел Кроу ще изиграе ролята на Джор-Ел (биологичния баща на Кларк Кент/Супермен) и честно казано изпитвахме леки съмнения, че нещата са се разпаднали.

Сега обаче получаваме потвърждение (че и три пръста отгоре) след като от The Daily Mail разпространиха неофициални снимки от снимачната площадка, на които виждаме Кроу в извънземния му костюм – брадясал, както си трябва за образа, с шкембе и пушещ цигара. С една дума, голям!

Ръсел Кроу като Джор-Ел

Ръсел Кроу като Джор-Ел

Ръсел Кроу като Джор-Ел

„В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.”

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите ще видим Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод), Антие Трауе (Фаора), Айелет Зурер (Лара Лор-Ван) и Ръсел Кроу (Джор-Ел).

Премиерата е 14 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. И това ще е една дивотия та немай къде. Все пак искренно се надявам, че греша. Това е защото залагам страшно много на този млад режисьор, който показва наистина огромен потенциал и ме радва много. Единствения филм по комикси, който ми е харесал на мен лично е Watchmen…. И ако и този филм го изпипа (без да му се пречкат шибаните продуценти) то тогава би излязал хубав филм……..

  2. Ще бъде различен „Супермен“, което ще е… супер. 🙂 Стискам палци да се получи – и заради Снайдър, който харесвам и заради самия Супермен, който също харесвам. 🙂

  3. Ако вземе да го направи малко по нестандартно с нестатандартни подходи (което се вижда просто че го може ) и без да му се пречкат, тогава мсиля че ще излезе як филм…

  4. Стига да остане поне нещо от супермен, аз съм за! 🙂
    Така като гледам костюмите за сега, мога да кажа, че подхода е интересен. Само факта, че голяма част от действието ще е в Смолвил не ми допада.