Скорсезе представя нов трейлър и плакат на „Hugo”

от на 2011-10-25
 

Вече видяхме един трейлър от детската приказка на Мартин Скорсезе „Hugo” и въпреки че не сме супер впечатлени, решихме да обърнем внимание и на този нов, международен трейлър и новия плакат, който е малко по-интересен от изключително тийзърския тийзър. Все пак, когато е намесено името на Скорсезе, дори и да не става дума за нов „Шофьор на такси”, винаги си заслужава да хвърлим един поглед. Освен това, честно казано, с напредването на рекламната кампания, постепенно се убеждаваме, че „Hugo” може да е наистина специален филм.

http://www.youtube.com/watch?v=2g4vQhn3p4Q

Точно си казвахме, че този път – в сравнение с предишния трейлър – музиката е къде-къде по-подходяща и направо симпатична и изведнъж пак се намеси неприятното гласче. Но пък гласът на Мартин Скорсезе радва и покрай него разбираме и малко повече подробности за историята на сирака Хюго Кабре, който живее на парижка гара.

И между другото, много ни харесва да чуваме „носителя на „Оскар” Мартин Скорсезе”. Крайно време беше! Направо не можем да повярваме, че трябваше да чакаме до 2007 година. А звучи толкова естествено… „Academy award winning director Martin Scorsese”!

А сега, вижте и друга версия на трейлъра, но без Скорсезе и в по-добро качество, както и  споменатия по-горе плакат:

Hugo - плакат

Екранизация по романа на Брайън Селзник „The Invention of Hugo Cabret”, филмът е режисиран от Мартин Скорсезе, а в ролите са Ейса Бътърфийлд, Клои Мориц, Саша Барон Коен, Бен Кингсли, Джуд Лоу, Рей Уинстоун, Кристофър Лий, Майкъл Пит, Джони Деп, Емили Мортимър и др.

Премиерата е на 23 ноември 2011.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Иван
  2011-10-25 at 18:17

  Мите, изглежда добре филмчето, а и добър актьорски състав са посъбрали. Дано да не са ни показали всичко в тези трейлърчета :)

  Отговор

 • 2011-10-30 at 15:41

  Едва ли, Арти Марти не прави такива неща. Той е един от малкото режисьори, чийто филми са по-хубави от трейлърите им. :) :)

  Отговор

Коментирайте