От Yahoo представиха първия официален трейлър (явно този, който видяхме преди почти два месеца не е бил такъв) на най-новия филм на режисьора Роман Полански „Carnage”, създаден по наградената с „Тони” пиеса „God Of Carnage”, в който ще видим звезди от класата на Кейт Уинслет, Джон К. Райли, Кристоф Валц и Джоди Фостър.

Гледаме го и се чудим как може първите ревюта, които се появиха за филма да не са супер-положителни, тъй като това, което виждаме ние (още от началото на рекламната кампания) е просто прекрасно. Вярно е, че по принцип адски си падаме по подобни филми, но дори и да не беше така, просто не виждаме как при наличието на подобни таланти, крайният резултат няма да е задоволителен. А на всичкото отгоре е и забавен.

Да-аааа, както казахме и миналия път, определено ни намирисва на нов любим филм, напук на не особено ласкавите отзиви.

„Carnage” разказва историята на две семейни двойки, които се срещат на вечеря, за да обсъдят по цивилизован начин инцидент включващ синовете им, които са се сбили в училище. В течение на вечерта обаче, самите те се поразгорещяват и нещата завършват с пълен хаос.

Режисьор на филма е Роман Полански, а в ролите са споменатите по-горе Кейт Уинслет, Джон К. Райли, Кристоф Валц и Джоди Фостър.

Премиерата е 16 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. На мен ми бие малко на театрална постановка, отколкото на пълнометражен филм, но иначе има потенциал да е нещо забавно 😀

  2. offtopic: Оффф, то си е пишело горе в новината, че е пиеса, ама кой да се сети да прочете, аз направо на трейлъра налетях… Или както има една приказка „то просто, ама не е за прости хора“ 🙂

  3. @Gogoto
    Недей така, толкова труд хвърляме за да ги пишем. 🙂 🙂

    @Goon
    Сега да, но първите отзиви, които четох след фестивалите, не бяха свръх положителни.