Изненадващо, новият трейлър на “American Reunion” не е ужасен.

Какво да се прави, колкото и да не ни харесва, че трябва да си го признаем, следим “American Reunion” и на този етап, няма как да пропуснем първия трейлър, особено след като седнахме да го гледаме с адско нежелание, а той се оказа направо приличен. Разбира се, дори да беше най-прекрасният трейлър на света, пак нямаше да ни промени мнението за филма – не и след безумните досегашни продължения и след като “Universal” обявиха проекта, но побързаха да спрат “The Dark Tower” и “At The Mountains Of Madness”.

Но ако сте фенове на първия филм, този трейлър ще ви зарадва. За разлика от скучния тийзър от снимки на позастарелите герои – но, естествено “те никога няма наистина да пораснат, ще си останат любимите ни дебили, не беше трудно да съберем актьорите, повечето и без това почти не работят, но моля ви, повярвайте ни, че си заслужава да си купите билет” – този път виждаме точно това, което се очаква от някогашния “Американски пай”. Без десерти, но с чорап. Е, никой не е казал, че ще е оригинално, но пък Р. Кели е гениален избор за музиката и вихрещата се слушалка на душа също предизвика усмивка. А това е повече и от най-смелите ни надежди.

http://www.youtube.com/watch?v=S3QgNYEsyjE

Е, какво ще кажете, дали ще ни изиграе номера на “Бърз и яростен”? Не изглежда много вероятно, но явно на “Universal” не им трябва много, за да “възродят” поредицата.

Сценаристи и режисьори на филма са Джон Хъруиц и Хейдън Шлосбърг („Harold & Kumar Go to White Castle”), а в ролите се завръщат Джейсън Бигс, Шон Уилям Скот, Юджийн Леви, Томас Йън Никълъс, Еди Кай Томас, Крис Клайн, Тара Рийд, Мена Сувари, Алисън Ханиган, Дженифър Кулидж, Шанън Елизабет и Джон Чо.

Премиерата е на 6 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments