„Chronicle”

Ако вече ви е писнало от „псевдодокументални” или „found-footage” хоръри и фантастики и пренебрежително махате с ръка на всеки следващ подобен проект, който ви пробутват от Холивуд, ви съветваме за момент да оставите предразсъдъците си и да хвърлите едно око на „Chronicle” (проект, за който честно казано не бяхме чували до този момент), защото той изглежда наистина интригуващо и интересно.

Друго няма да казваме, за да може да видите трейлъра непредубедени и без излишна информация.

Не знаем за вас, но ние сме запалени – изглежда ни чудно. Точно това е причината да се снимат толкова много филми в този формат. Просто се е утепал за определени неща, особено, когато имаш да разкажеш и интересна и любопитна история.

А историята, ако не сте разбрали от трейлъра, е следната:

Трима гимназисти правят невероятно откритие, което им дава специални сили, отвъд тяхното разбиране. Докато те се учат да използват способностите си, животът им излиза от релси и тяхната тъмна страна взима контрол.

Режисьор на „Chronicle” е кино дебютантът Джош Транк (снимал е няколко епизода на телевизионния сериал „The Kill Point”), сценарият е дело на Макс Ландис (синът на Джон Ландис, когото сме засичали покрай новия Франкенщайн), а в ролите са Майкъл Б. Джордан, Алекс Ръсел и Дейн ДеХаан.

Премиерата е 3 февруари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Супер трейлър. Както подсказаха в AICN, това изглежда като най-добрия американски „Akira“, на който можем да се надяваме.

  2. Да, доста е приятен и определено надъхва. Якото е, че ефектите изглеждат барнати като в „Чудовищно“.

  3. Накрая с полицейските коли и някой сцени в града ми заприлича на играта Prototype.