Предишният постер от „Mission: Impossible – Ghost Protocol” („Мисията невъзможна: Режим “Фантом”), който видяхме преди месец, беше доста зле и определено ни развали приятното усещане, което устави доста приличният първи трейлър.

Сега „Paramount” и хората отговорни за рекламната кампания на филма получават шанс да ни се реваншират с нов плакат, който акцентира върху IMAX презентацията на филма (както може би знаете режисьорът Брад Бърд е заснел няколко екшън епизода в гигантския формат) и по-специално на сцените, в които Том Крус виси от най-високата сграда на света Бурж Халива (известна още като Бурж Дубай). Сцени, които без съмнение ще имат страшен ефект на огромните екрани на IMAX.

Невъзможна мисия 4 - плакат

Честно казано, ако вече не бяхме виждали абсолютно същата снимка, сега щяхме да сме далеч по-доволни от плаката. Просто не можем да се отърсим от (кофти) усещането за нещо вече видяно, което ни пречи да се изкефим качествено.Едно е сигурно обаче и това е, че постерът определено е подобрение спрямо предишния и се надяваме да можем да кажем същото и за тези, които ще последват.

Режисьор на „Mission: Impossible – Ghost Protocol” е Брад Бърд („Железният гигант”„Феноменалните”, „Рататуи”), който тук прави игралния си дебют, а в ролите ще видим Том Круз, Джереми Ренър, Пола Патън, Майкъл Никвист, Саймън Пег, Винг Реймс и Том Уилкинсън.

Филмът ще се завърти в кината на 21 декември 2011, а в IMAX пет дни по-рано на 16-ти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. От нашият IMAX пуснаха един фишек, от който не стана ясно ще го дават ли там или не. Но може би е още рано да се каже, защото има повече от два месеца до тогава.