След доста добрия „Боецът”, където Марк Уолбърг имаше възможност да ни припомни,  че притежава някакъв талант, той отново се завръща към класическите си, с нищо забележими изпълнения, в които без значение дали е положителен или отрицателен герой играе „готЕния пич” и общо взето позева като недотепан.

Става въпрос за екшън трилъра „Contraband” – римейк на исландския „Reykjavik-Rotterdam” – в който той е бивш престъпник, принуден да извърши още един удар, за да спаси брата на жена си, който се е забъркал в неприятности. Точно така, този филм сте го гледали хиляди пъти, но все пак хвърлете едно око на трейлъра, може пък да видите нещо, което да ви хареса. Кейт Бекинсейл например.

Не, наистина не е bueno! Трейлърът имаме предвид. Единственото нещо в този филм, което би могло да оправдае гледането му, са Бекинсейл, Бен Фостър, Джовани Рибизи, който е абсолютен изрУд и Дж. К. Симънс, останалото е зле. Не колкото, ако Тейлър Лаутнур беше в главната роля, но пак…

Премиерата е 25 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. само заради Рибизи ще се гледа. тоя чоевек за мене е номер 1, обожавам го.

  2. Гледах го филма миналата седмица и…. не става. Рибизи е готин и аз го харесвам, ама Уолбърг не е, а това си е негов филм, от където и да го погледнеш.

  3. сигурна съм, че филма не е нищо особено, ама заради моментите с Рибизи ще си струва, хахахахаах…