„The Avengers” ще бъде як филм. Как знаем? Ами почти всичко, което виждаме от него е доста смотано – най-новият поглед зад кулисите (представен от EW, чиито октомврийски брой е посветен на филма) също не прави изключение – а знаем, че когато нещата изглеждат притеснително на този етап, крайният резултат почти винаги е по-качествен.

Първо от EW представиха скучната и кофти аранжирана корица, но след като феновете писнаха за зле „фотошопираните” глави, побързаха да пуснат и действителните снимки на актьорите (в костюмите и всичко останало), за да докажат, че не са използвали „Photoshop”, а че просто никак не ги бива в снимането на промо снимки.

Вижте сами за какво става въпрос.

Добре, че поне на една от снимките се усмихват малко, че всичко е толкова сериозно, че нямаме думи просто. И не знаем как го правят, но успяват дори и Скарлет да я направят да изглежда… странно.

Но както и да е, хвърлете едно око и на една идея по-вълнуващите снимки от вътрешността на списанието, сканирани за вас от ComingSoon (или от някои техни агенти).

Тук поне Скарлет изглежда по-така.

Режисьор на „The Avengers” е Джос Уидън, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало (Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Hawkeye), Том Хиделстън (Локи), Кларк Грег (Агент Коулсън), Коби Смълдур (Агент Хил) и Стелан Сарсгард (проф. Ерик Селвиг).

Премиерата е 4 май 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Точно така си е. Филм, който си позволява да го дава толкова аматьорската, няма вариант да се издъни!

  2. Ако харесваш поне малко героите и актьорите зад тях и ако познаваш и от творчеството на Джос Уидън, един спокоен оптимизъм не е никак трудно постижим.

  3. Немога да ви разбера какво се прехласвате по тоя филм. 1 000 000 000 % съм сигурен че ще е поредната тотална боза и простотия на Холивуд в стил Трансформаторите и 1 000 000 000 % отсега ви казвам, че тая простотия няма да я гледам никога през живота си!…
    Мислите си че дрънкам глупости ли… добре…. Помнете ми думата. Пак ще говориме. Почакайте 6-7 месеца да излезе….
    Ако лъжа нещо да ме заплюете…
    Ако питате мен нема да я удостоявам и с новина.
    П.С. Българина е много интересно животно…. Разбира от всичко. И най-вече от кино….

  4. ооо – повече разбира от политика и футбол 😛

    и защо реши, че се прехласваме по филма – в очакване сме какво ще се получи, и да го съдим подобаващо 😉 аз лично се прехласвам по споменатите момчета – защото ми харесват (или очаквам това) като персонажи и като актьори 😀
    пък какъв филм ще се получи – кво ни дреме, важното е да се забавляваме!
    ако ще и простотия като „трансформаторите “ да е – наложи се да заведа кръщелниците си на това недоразумение, и заспах – ама буквално! ето – дори тоталните бози стават за нещо, час-два сън, особено когато не ти достига 😀 8) 😛

  5. @Goon
    Абсолютен Зулендър. 🙂 🙂 Много е нелеп! 🙂

    @heinrich
    Ами, да има шанс да е тъп. Но има шанс и да е хубав. Гарантирано обаче, после ще има по един човек, който и в зависимост от изхода ще вика, аз нали ви казах. Което е по-тъпо и от тъп филм.
    Освен това „Трансформърс“ си е супер и казвам това от позицията на човек, който разбира от кино, за разлика от много хора, които просто имат мнение.

  6. Когато Скарлет се качава на ринга в „Железният човек 2″… е това е сцена, която може да те накара да гледаш филм няколко пъти.. 😀
    Иначе си нямам и на идея как да се отнасям към този филм. Затова гледам да не се занимавам с него и да го изчакам да излезне. 🙂