The Double

„The Double” е дело на сценаристите на „Бързи и яростни 2”, „Неуловим” и „Ескорт до затвора” Дерек Хаас и Майкъл Бранд (който е и режисьор) и разказва за пенсиониран агент от ФБР (не са ли всички такива в днешно време) Пол Шепърдсън, който е привикан отново на служба и принуден да работи с блестящ млад и амбициозен колега, в опит да заловят безпощаден руски атентатор на име Касиус, който Пол смята, че е застрелял преди години.

Честна дума, нямахме никаква представа за съществуването на този филм до момента, в който видяхме трейлъра му. И гледайки кадрите, не можем да спрем да се чудим, дали ако продължавахме да сме в неведение за неговото съществуване, нямаше да се чувстваме по-добре. Вижте защо!

Просто сме убедени, че в момента стоите и се чудите дали току-що не сте станали свидетели на целия филм с все обратите, събран само в някакви си 2 минутки и половина. Е, ще трябва да изчакаме филма, за да получим отговор на този въпрос, но ни се струва, че ако вземем да заложим на „да”, шансовете да загубим едва ли са твърде големи.

Другото, което лично ние се чудим, е защо така на Тофър Грейс не му се получават нещата. Толкова го харесваме в „That 70’s Show”, a така да не ни допадат филмовите му изяви, особено пък в злодейските му забежки. За сметка на това, за Ричард Гиър нищо не се чудим, за него отдавна знаем, че той толкоз си може.

Режисьор на „The Double” е Майкъл Бранд, а в ролите освен Ричард Гиър и Тофър Грейс ще видим Мартин Шийн, Стивън Мойър и Одет Юстман, която сега се подвизава под името на съпруга си Анабъл – без тиренца, без нищо, за което вече я уважаваме малко повече.

Премиерата е на 23 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Рядко може да се забележи по-посредствен актьор от Ричърд Гиър, чийто единствен арсенал за пресъздаване на емоционално състояние е учестеното мигане в случай на невероятна вътрешна драма или еуфория … как за толкова години не се научи на някой нов трик