„Premium Rush”

Когато преди повече от година за първи път ви съобщихме за този проект, споделихме мнението си, че Дейвид Кеп е чудесен сценарист (примери бол) и е най-добре да си стои зад пишещата машини и да остави режисурата на тези, които я разбират.

Сега, гледайки трейлъра на „Premium Rush”, при все наличието на един-два добри момента, мнението ни остава непроменено.

(чрез Yahoo!)

А вие си мислехте, че в София е опасно да се кара колело!

Съвсем определено в кадрите липсва всякаква режисьорска идентичност. Ако не ни разбирате и се чудите за какво по дяволите говорим, задължително гледайте „Drive – Живот на скорост” на Николас Виндинг Рефн. Там ще видите какво може да направи един истински режисьор с тема, която е доста далеч от това, което бихме могли да наречем „оригинално”.

Това обаче, не означава, че самият филм няма да струва. Не това ни е идеята. Както казахме, трейлърът сам по себе си не е лош и на моменти дори радва и предполагаме, че ако и крайният резултат е подобен, ще имаме една приятна лека историйка за разтуха. Пък и ако не друго, ще можем да се насладим на винаги отличния МайкълГенерал ЗодШанън, като корумпираното ченге.

Режисьор на „Premium Rush” е Дейвид Кеп, а в ролите ще видим Джоузеф Гордън-Левит, Майкъл Шанън, Джейми Чънг, Дания Рамирес и др.

Премиерата е 13 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Незнам за вас, но аз със сигурност ще гледам този филм! Нали има колела, да видим как се справят колегите с трафика в NY. 🙂