Джони Инглиш се завръща

Играта приключи. Ето и победителите:

Виктор Великов – химикалка
Иван Тишев – блуза
Теодора Младенова – блуза детска

Плакати
Пенка Камбурова
Диана Славова
Мария Вакарелска
Иван Недялков
Симеон Здравчев

Представител на „Форум Филм България” ще се свърже с тях с подробности за наградите.
Благодарим на всички участвали!

Признатият за един от 50-те най-добри британски комици на всички времена Роуън Аткинсън отново влиза в ролята на агента по неволя Джони Инглиш в предстоящия комедийен шпионски трилър „Джони Инглиш се завръща”, който може да гледате само в кината от 16 септември 2011 г.

По този повод от „Форум Филм България” дават шанс на нашите читатели да спечелят няколко страхотни награди свързани с филма, които включват две оригинални блузи с дълъг ръкав (едната е с детски размер), една шпионска химикалка с памет 2 GB и вградена камера, която прави както снимки, така и видео, както и пет оригинални постера на филма.

Шпионска химикалка с памет 2 GB и вградена камера

Както винаги, за да сте един от печелившите трябва да отговорите правилно на един въпрос, който този път е:

Роуън Аткинсън има кратка роля във филм (макар и неофициален) от поредицата за Джеймс Бонд, кой е той?

Верен отговор: Never Say Never Again

Роуън Аткинсън се завръща в ролята си на случаен таен агент, който не знае що е страх и се изправя пред всяка опасност в ДЖОНИ ИНГЛИШ СЕ ЗАВРЪЩА. По време на поредното си приключение, шеметният агент от тайните служби на Нейно Величество Кралицата трябва да спре група международни килъри, преди да елиминират един от световните лидери и да предизвикат всеобщ хаос.

През годините, в които топ шпионинът на МИ 7 беше изчезнал от погледа, той е усъвършенствал неподражаемите си умения в далечен край на Азия. Но когато началниците му научават за опит за покушение над китайския премиер, им се налага отново да се обърнат към нетрадиционния агент. Сега, когато светът отново се нуждае от него, Джони Инглиш пак влиза в действие.

Има само един шанс за спасение, затова той трябва да използва най-новите технологични чудеса, за да разкрие заговорническа мрежа сред редиците на КГБ, ЦРУ и дори МИ 7. Остават само дни до конференция на държавните глави и един мъж трябва да прибегне до целия си набор от трикове, за да защити всички ни. Джони Инглиш може и да допусне катастрофа, но провал – никога.

Премиерата на „Джони Инглиш се завръща” е на 16 септември 2011г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. А така, спечели блузката! Обаче за мен е шпионската химикалка. Към безпристрастния жребий за тегленето на наградите искам да ми се признае бързата и адекватна реакция след техническите премеждия на звезделина. 😀

  2. Здравейте кога и къде ще се публикуват спечелилите нямам търпение вече :))))