Преди година „Аз, проклетникът” се оказа една от големите изненади на анимационния фронт и като качества на филма, и като финансови постъпления, и за никого не беше изненада, че от „Universal” набързо дадоха зелена светлина на продължение, което трябва да се появи в кината през юли 2013-та.

И докато за някои филми чакаме да стане месец-два преди премиерата, за да видим някакви рекламни материали, тук получаваме плакат почти две години по-рано. Вижте!

“Аз, проклетникът 2”

More Minions. More Despicable.”

Ах, „the minions”, кой не ги знае, кой не е чувал за тях? Едва ли някой е изненадан, че именно това е образът, който ни гледа от първия промо плакат – малките жълти гадове се оказаха любимци на малки и големи и очакваме да се появяват в почти всички рекламни материали, които ще видим в предстоящите години.

И ако си мислите, че на хората ще им писне от тях, позволете ни да изтъкнем една саблезъба катерица, която ни тормози вече 10 години, а няма никакви признаци на хората да им е омръзнало от нея.

Още веднъж, премиерата на “Аз, проклетникът 2” е юли 2013

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Добро попадение, аз самия известно време доста активно съм се интересувал от анимация ;). Сега не остава много време, но пък за сметка на това чета по блогове и т.н. Весели дни от мен 😉