Retreat

Преди няколко месеца видяхме един доста интригуващ трейлър на камерния трилър „Retreat”, в който си партнират Килиън Мърфи, Джейми Бел и Танди Нютън, но оттогава насетне не бяхме чували нищо за него и дори го бяхме позабравили.

Във филма става дума за млада семейна двойка (Мърфи и Нютън), която се оттегля на малък, изолиран остров в опит да закърпи връзката си, разклатена след претърпяна семейна трагедия. Скоро обаче, спокойствието им е нарушено от неочакваната поява на неизвестен, ранен и въоръжен млад мъж, който е изхвърлен на бреговете на острова и който им съобщава, че светът е обхванат от смъртоносна пандемия.

Сега от Empire отново ни припомнят колко интересно ни изглеждаше всичко около филма, като представят нов трейлър, плакат и един куп снимки.

Ще се повторим, но просто трябва да кажем, че наистина сме страшно заинтригувани от този филм (пък и не е като да не обожаваме камерни филми) и че за първи път от „Били Елиът” насам, Джейми Бел ни кефи истински! Смятаме, че доста му отива тази роля, аман от нефелните човечета дето играе.

Искаме да споменем, че при все съветите да четем възможно най-малко информация за филма и съответно да гледаме възможно най-малко трейлъри и клипове, за да може да му се насладим в най-пълна степен, ние видяхме всичко де що има за него и прочетохме няколко супер-положителни ревюта, в резултат на което сега сме запалени още повече. Пък и не смятаме, че сме си издали някакви важни сюжетни обрати, защото все пак внимавахме и където пишеше спойлъри, пропускахме.

А сега вижте споменатите по-горе плакат и снимки.

Retreat - плакта

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Retreat

Режисьор на филма е Карл Тибетс, а в ролите са Килиън Мърфи, Джейми Бел и Танди Нютън.

Премиерата е 14 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Много е любопитен този филм. В него има всички елементи на най-любимите ми филми и имам големи надежди. 🙂

  2. И аз го чакам с нетърпение! Незнам защо но се сетих за един друг филм с Килиън Мърфи – „Peacock“ за него как така нищо не сте писали? (ясно, че няма как да се пише и обхване всичко, но ей така да питам, може да има друга причина) 🙂

  3. Наистина не мога да смогвам на всичко. Но конкретно в случая, защото е стар и не съм попадал на някакви рекламни материали за да ме размърдат! 🙂 🙂