Tinker, Tailor, Soldier, Spy

Tinker, Tailor, Soldier, Spy” на Томас Алфредсън („Let The Right One In”) – както неведнъж сме споменавали, едно от най-интересните и стойностни заглавия до края на годината, които чакаме с огромен интерес – най-накрая беше показан на фестивала във Венеция и както може би сте очаквали (ако сте гледали поне един от трейлърите, които сме представяли на сайта), ревютата са повече от фантастични.

Този факт ни радва изключително много, но и ни дразни лекичко, тъй като адски завиждаме на хората, които вече са го гледали, още повече, че все още не знаем каква ще е съдбата му у нас. Че ще дойде все някога, ще дойде, но въпросът е кога. Честно казано, това е заглавие, което дори и ние няма да можем да се насилим да дочакаме и ще изгледаме по втория начин при първа възможност.

На този етап обаче дори и до втория начин има известно време и единственото, което ни остава, е да четем ревюта и да се наслаждаваме на рекламната капания на филма, която до момента е фантастична. Най-новото попълнение са четири страхотни, минималистични постера, дело на сър Пол Смит, които са специално рисувани за благотворителна цел в сътрудничество с режисьора Алфредсън още на много ранен етап от снимките на филма.

Вижте ги!

Tinker, Tailor, Soldier, Spy - плакат

Tinker, Tailor, Soldier, Spy - плакат

Tinker, Tailor, Soldier, Spy - плакат

Tinker, Tailor, Soldier, Spy - плакат

Нямаме какво да кажем, плакатите са чудни! Напомнят ни за страхотните тийзър постери на „Черен лебед”.
Смайли е сдържан, но проницателен агент на средна възраст, който се е оттеглил от служба. Той обаче е повикан, за да открие руски шпионин, който оперира от години в най-висшите ешелони на Британското разузнаване и е отговорен за провалянето на десетки операции. Скоро става ясно, че шпионинът е двоен агент и е един от тях и Смайли е човекът, който трябва да го идентифицира и унищожи.

„Tinker, Tailor, Soldier, Spy” е екранизация по едноименния роман на Джон Льо Каре от 1974 г. Режисьор е Томас Алфредсън, а в ролите са Том Харди, Колин Фърт, Гари Олдман, Бенедикт Къмбърбач, Марк Стронг, Джон Хърт, Кирън Хайндс, Кати Бърк, Тоби Джоунс, Саймън Макбърни и други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments