Кели Райли

За първи път забелязахме Кели Райли в „Европудинг” и оттогава я следим отблизо и се чудим защо, като изключим „Шерлок Холмс”, не се снима в повечко високопрофилни филми – не е като да няма талант и имаме предвид истински талант, а не пищната й гръд, която e показвала не един или два пъти (но не и в „Eden Lake”, което е едно от големите ни разочарования).

Е, по всичко изглежда, че сега й се открива възможност за нещо голямо, защото Deadline съобщават, че Райли е във финални преговори за роля в дългоочакваното завръщане на Робърт Земекис към игралното кино „Flight”, в който Дензъл Уошингтън е пилот на самолет, който се превръща в герой, след като успява да предотврати самолетна катастрофа, само за бъде свален от пиедестала при последвалото разследване, в което става ясно, че той е пилотирал самолета под въздействието на алкохол и наркотици.

Ако Райли приеме ролята, а не виждаме причина да отказва предвид замесените таланти (още повече, че се съобщава, че тя е била предпочетена пред Оливия Уайлд и Доминик МакЕлигот), тя ще влезе в ролята на Никол Девлин, наркоманка, която се сприятелява с героя на Уошингтън, докато всеки от двамата се опитва да се справи със собствените си демони.

Ето и официалния синопсис.

„Flight” разказва историята на “Whip” (Уошингтън), пилот от гражданската авиация, който извършва геройски подвиг приземявайки повреден самолет и спасявайки по този начин живота на 98 човека от общо 106. Докато светът го приема за истински американски герой, а той се бори с етикета, който му е наложен, разследване на инцидента поставя под въпрос неговото поведение в нощта преди полета.

Снимките на филма започват през октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *