Карл Ърбан

Отдавна знаете, че се готви нов „Riddick” филм, особено след като Вин Дизел се убеди, че банковата сметка не страда от завръщане към стара слава (чети „Бързи и яростни”), особено при условие, че амбициозните лични проекти, неподкрепени с талант, но пък с абсурден бюджет, просто не минават в тая световна криза.

През последните няколко месеца Дизел пуска нови и нови коментари за предстоящия филм, който след провала на PG-13-овия „Хрониките на Ридик” отново трябва да се завърне към любимата ни категория R, както и доста качествен „concept art”. Коментарите за актьорски предизвикателства вече ги отразихме – да ни пита човек защо – а рисунките, които определено напомнят на първия филм и заслужават да им хвърлите едно око, са най-долу.

А сега идва ред на първата истинска новина, свързана с филма: според Bloody-Disgusting Карл Ърбан, когото скоро всички ще наричаме Дред, се завръща в ролята на лорд Вако. Доколко е сигурно, след като няма никакво официално потвърждение за филма, не се знае, но така или иначе според нас е нож с две остриета. От една страна Ърбан ни кефи, а и със сигурност ще е от полза за филма, от друга, нали ужким този Ридик нямаше да има нищо общо с втория филм? Както сме казвали и преди, ние всъщност се забавляваме на „Хрониките” и ни е „guilty plesure”, но е няколко класи след „Пълен мрак”.

Да се надяваме, че обещанията на Дизел за премиера през 2012 (обещания, които загадъчно изчезнаха от Facebook страницата му) ще бъдат потвърдени от „Universal” и ако може, по-скоричко. Ще ви държим в течение, а сега вижте обещаното „concept art” с извънземни гадове, извънземни кучета и нашия „Riddick-ulous” герой.

"Ридик 3" - концептуално изкуство

"Ридик 3" - концептуално изкуство

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *