The Three Rs.

Дейвид Линч е един от най-любимите ни режисьори на всички времена и с огромно вълнение приемаме новините за всеки негов проект, което в последно време означава новини главно за късометражки, реклами и други подобни и дори музикален албум, който се очаква през ноември.

Най-новото му творение е трейлър за предстоящия международен филмов фестивал във Виена „Виенале ‘11”, който започва на 20 октомври. Линч е най-новото попълнение към интересен списък от режисьори, снимали трейлъри за фестивала, сред които е и Жан-Люк Годар.

Що се касае до качествата на трейлъра – който даже си има заглавие „The Three Rs.” – смеем да твърдим, че той е уникален и съвсем определено е най-доброто нещо, което е правил легендарният режисьор от години насам. Както можете да се досетите обаче, трудно е да се опише за какво точно става въпрос, така че просто трябва да видите!

Pete has how many rocks?

Жесток! Кара ни да мечтаем минималните надежди, които се родиха преди няколко седмици за голям игрален филм, да се окажат действителност. Няма да говорим по тази тема обаче, за да не урочасаме нещата, че и без това трябва да сме медитирали няколко дни, за да я видим възможността спомената ей така между другото.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Пълна простотия. Ако на тези от това Виенале 2011 им пратя 30 секундно клипче на голия ми гъз, сигурно ще го обяват за арт филм на годината.

  2. O, Lynch, my love!

    @Sick S. Ми хайде, прати им, нищо не се знае, може би гъзът ти има повече драматичен потенциал, отколкото предполагаш…

  3. @Sick S.
    Стига, бе! 🙂 Напоследък само хейтиш, кво не му харесваш на това? Жестоко е!

    @roddck
    Има нещо! 🙂 🙂

    @Влади Неколов
    Аз ако пратя моя гъз трябва да e за „фантастик фест“ 😀 😀 😀