Първи поглед към „Cloud Atlas”

от на 2011-09-17
 

Следим развитието на подготвяната от Том Тиквер и двамата Уашовски екранизация на романа на Дейвид Митчъл „Cloud Atlas с присвито сърце, защото до последно си мислихме, че поради сложната структура на романа – включваща шест отделни сюжетни линии в съвсем различни епохи (минало и бъдеще) – и средствата, които ще се изискват за направата на филма, нещата ще се разпаднат, точно както става с десетки други амбициозни проекти.

Поради тази причина сме развълнувани да видим първите снимки от снимачната площадка, които показват Хали Бери и Хюго Уивинг в едно от превъплъщенията им, които според информацията ще са поне три за всеки от актьорите, и ще включват смяна както на пола така и на расата.

(чрез Just Jared)

„Cloud Atlas”

„Cloud Atlas”

„Cloud Atlas”

Ако можем да се доверим на тези, които разбират от мода, дрехите на актьорите разкриват, че действието се развива някъде през 70-те години на изминалия век, което от своя страна ще рече, че ролята на Бери е Луиза Рей от „Half-Lives: The First Luisa Rey Mystery”, разказваща за журналистка, която се натъква на проблеми, докато разследва корупция и убийство в атомна електроцентрала, а Уивинг вероятно е шефът на охраната на електроцентралата Джо Нейпър или наемният убиец Бил Смоук. Освен това имаме визуално потвърждение, че конкретно тази история ще бъде режисирана от Том Тиквер.

Още една подробност преди да приключим. Наскоро стана ясно, че към впечатляващия актьорски състав на филма, включващ имената на Том Ханкс, Сюзън Сарандън, Джим Броудбенд, Джим Стърджис, Бен Уишоу и вече споменатите Хюго Уийвинг и Хали Бери се е присъединил и Хю Грант.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Виво
  2011-09-17 at 12:55

  Доста интересен проект, наистина. Не бях чел за него досега.

  Отговор

 • 2011-09-17 at 16:24

  Да, интересен е! :) Дано покрай филма издадат книгата и у нас , че на английски е истински кошмар за четене. :)

  Отговор

Коментирайте