Въпреки, че останахме леко разочаровани от „Високо в небето”, доста харесваме „Благодаря за пушенето” и особено „Джуно” и поради тази причина очакваме с голям интерес най-новия филм на Джейсън Райтман „Young Adult”, който освен че отново е по сценарий на Диабло Коди („Джуно”), е с участието на Чарлийз Терън.

Филмът разказва за алкохолизирала се писателка на младежки романи (Чарлийз Терън), която се завръща в малкия си роден град, за да преследва бившето си гадже от гимназията (Патрик Уилсън), който обаче е щастливо женен и с малко дете.

А сега, благодарение на THR, можем да видим и първия плакат.

Young Adult - плакат

Everyone gets old. Not everyone grows up.

Това рекламно изречение май се отнася за нас. Да не говорим, че и картинката ни е доста позната – в смисъл и ние си държим безалкохолно под ръка до леглото, да не помислите, че сме пияници? Въпреки че не го намираме за много оригинален – главната героиня е писателка и, у-ууу, плакатът е оформен като корица на книга – като цяло ни допада и не намалява желанието ни да видим филма, което е най-важното.

Режисьор на „Young Adult” е Джейсън Райтман, а в ролите са Чарлийз Терън, Патрик Уилсън, Патън Осуолт, Дж. К. Симънс, Елизабет Рийсър и др.

Премиерата е на 9 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *