Нови плакати и трейлър на „A Very Harold & Kumar Christmas 3D”

от на 2011-09-11
 

A Very Harold & Kumar Christmas 3D

По принцип не сме почитатели на Харолд и Кумар, макар че харесваме и Джон Чо и Кал Пен, че и Нийл Патрик Харис, и ако случайно ни се пригледа някоя комедия за напушеняци предпочитаме да си пуснем  нещо за Чийч и Чонг. Въпреки това не можем да отречем, че в двата предишни филма от серията („Go to White Castle” и „Escape from Guantanamo Bay”) има едно-две попадения и затова възнамеряваме да хвърлим едно око и на тази серия, озаглавена „A Very Harold & Kumar Christmas 3D”.

Но дори и да не възнамерявахме да гледаме филма, пак щяхме да го представим, защото знаем, че Харолд и Кумар имат адски много почитатели, включително и в нашето най-близко обкръжение, които ще му се изкефят на макс.

Относно представянето, новото е плакатите – един тийзър, три “character” и един “нормален” – а споменатия в заглавието трейлър е старичък, но дебютът му съвпада с морския ни отдих и тогава пропуснахме да го отбележим, затова го пускаме сега.

Добре де, изглежда ни забавно. Поне по-забавно отколкото бяха първите два филма. Дори се засмяхме на няколко момента. НПХ е номер едно и се радваме, че ще го видим отново, при това в малко по-голяма роля. Хареса ни и че е засегната цялата тъпотия около 3D-то и дори има инкорпорирани няколко майтапа.

Ето и плакатите.

A Very Harold & Kumar Christmas 3D

A Very Harold & Kumar Christmas 3D

A Very Harold & Kumar Christmas 3D

A Very Harold & Kumar Christmas 3D

A Very Harold & Kumar Christmas 3D

Режисьор на филма е Тод Страус-Шулсън, а в ролите са Кал Пен, Джон Чо, Нийл Патрик Харис, Елиас Котеас, Дани Трехо, Патън Осуолт, Паула Гарсес и др.

Премиерата на филма е 4 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте