„Ghost Rider: Spirit of Vengeance”

Каквото и да си говорим, колкото и обещания да има от страна на режисьорите и Никълъс Кейдж, дори и първият трейлър да е най-якият в историята на екшъните (а той със сигурност не е), нищо не може да промени факта, че става дума за продължение на „Призрачен ездач”, отново с Кейдж в главната роля, с все изкуствените мускули и изкуствената коса.

От друга страна в трейлъра на „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” има няколко доста добри каскади и честно казано начинът, по който използва веригата като камшик, може да не е никак оригинален, ама нас си ни кефи. Вижте как ще ви се отрази на вас и имайте предвид, че започва доста тъпо, но бързо-бързо преминава към екшъна.

Дааа, казахме ви, че има екшън. Също така Ездачът повръща пламтящи куршуми и доколкото разбираме, пикае огън. Все неща, които щяха значително да подобрят първия филм.

А на някой друг да му прави впечатление, че Брайън Тейлър и Марк Невълдийн са абсолютно ненормални кретени? Ние си го знаехме още от „Огън в кръвта”, но все пак е гот, че Холивуд оценява такива идиоти. Да са ни живи и здрави! Ако ви вълнува какво казват самите те за филма си, ето тук има малко повече информация.

Както вече стана ясно, режисьори на „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” са Марк Невелдийн и Брайън Тейлър, а в ролите са Никълъс Кейдж, Идрис Елба, Джони Уитуърт, Кирън Хайндс, Кристоф Ламбер и Виоланте Пласидо.

Премиерата е 17 февруари 2012, точно навреме за Свети Валентин.

„Ghost Rider: Spirit of Vengeance”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Не искам да казвам оевидното, но Тейлър/Невълдийн са изрУди и няма как да говоря метафорично. 🙂 🙂 🙂

    Надявам се да ни изненадат с нещо като „Crank“, а не като „Геймър“.

  2. Кейдж е симпатяга, особено, когато повръща в скута на Елизабет Шу. Останалото… или е приятна масовка или неприятна… обосновка! 😀 Филмова.

    Яжте хуй!