Кайли Миноуг - „Aphrodite Les Folies“

Ако сте били на концерт на Кайли Миноуг, вероятно си мислите, че знаете за какво става въпрос. Последното турне на певицата, обаче, надминава и най-смелите очаквания за разточителност и екстравагантност. Дванадесето по ред в кариерата й, то е замислено като най-мащабното й начинание до момента. За половин година Aphrodite: Les Folies минава през шест континента, събира половин милион зрители и реализира почти половин милиард долара приходи. Какво се крие зад тази статистика? Вероятно един от най-добрите спектакли, изнасяни някога пред публика.

По думите на Кайли, идеята за шоуто е вдъхновена от класическия холивудски мюзикъл Zigfeld Follies. Оттам идва типичната ретро стилистика, която някои по-строги зрители биха приели за кич. Продукцията не жали средства и въображение, което превръща концерта във феерия от изпълнения, всяко от което е по-смайващо от предишното. За да имате представа какво ви очаква, ще спомена, че част от спектакъла е поверена на специалисти, разработили една от най-успешните водни атракции в Disneyland. Това, разбира се, не изчерпва запомнящите се моменти, включващи въздушни акробати, пищни костюми на Долче и Габана и традиционно съвършените танцьори, които със сигурност ще навестяват сънищата ви за известно време.

Признавам, отношението ми към филмите-концерти е доста скептично по простата причина, че в повечето случаи не се получава нито едното, нито другото. Не ми е по сърце и концепцията на режисьори като Мартин Скорсезе, които превръщат шоуто в документален филм. Тук цялата мощ на киното е впрегната с единствената цел да представи на публиката спектакъла в цялото му великолепие. Всичко това превръща Kylie: Aphrodite Les Folies 3D в едно зрелище, което не е за изпускане, дори за тези, които не са почитатели на този стил музика.

Кайли Миноуг - „Aphrodite Les Folies“

Kylie: Aphrodite Les Folies 3D е само на 21 септември в Кино Арена.

20:00, 22:30 – Арена Запад, Арена Младост, Арена Мол Варна, Арена Парк Мол Стара Загора, Арена Фламинго Пловдив, Арена Цантрал Мол В. Търново, Арена Цантрал Мол Плевен
19:00, 21:30 – Арена The Mall, Арена Гранд Мол Варна

Филмът е заснет през април 2011 г. по време на два от концертите в Лондон и включва пълния сет лист от европейската част на турнето:

„The Carnival of the Animals: Aquarium“
„Aphrodite“
„The One“
„Wow“
„Illusion“
„I Believe in You“
„Cupid Boy“
„Spinning Around“
„Get Outta My Way“
„What Do I Have to Do?“
„Everything Is Beautiful“
„Slow“
„Confide in Me“
„Can’t Get You Out of My Head“
„In My Arms“
„Looking for an Angel“
„Closer“
„There Must Be an Angel (Playing with My Heart)“
„Love at First Sight“
„If You Don’t Love Me“
„Better the Devil You Know“
„Better Than Today“
„Put Your Hands Up (If You Feel Love)“

На бис:
„On a Night Like This“
„All the Lovers“

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Бил съм на нейн концерт и е велико, ама т’ва наистина изглежда още по-велико. 🙂 Кайли е най-яката!

    PS ♥

  2. ‘айде сега и леко скепсиса да се разпише – признавам й, велика е: изглежда превъзходно за възрастта си, разбира се пее на живо (не че бихме очаквали друго!) и е пълна с енергия на сцената!!!
    Ала – 3D-то беше безмислено (няколко от изпълненията имат „обемна“ визия) и /или лошо конвертирано; визията притежава скучна традиционност на разкадровката и имаше няколко изпълнения, които откровено прехвърлиха прага ми на кичозна възприемчивост!
    Sorry – лично мнение! Харесвам я, уважавам я, и предпочитам товаето нещо от него 😀

  3. Кайли пристига в България, но не Кайли Миноуг, а друга нейна съименница от Австралия – Кайли Моул (Kylie Mole). Тя е известна австралийска комедийна актриса, има издадени две песни, както и книга озаглавена „My Diary by Kylie Mole“. Кайли Моул се пpочува покpай комедиина ТВ пpогpама. В много от скечовете на Кайли Моул участва и самата Кайли Миноуг. Кайли Моул иpонизиpа масовите ученички сьс своите скечове.