Преди един месец видяхме първия клип от продуцирания от Роланд Емерих (всъщност той е изпълнителен продуцент, но карай да върви) постапокалиптичен филм „Hell”, който не успя да ни впечатли особено, но пък изглеждаше доста добре (точно като за качествен постапокалипсис) и определено събуди желание да му хвърлим едно око.

Същото се отнася и за пълния трейлър на филма, който бе представен от QuietEarth – не поразява, но определено интригува. Щеше ни се да разберем какво точно си говорят, но за съжаление не знаем немски. Визията обаче е достатъчно красноречива, а на помощ имаме и синопсис, който може да видите по-долу.

Някогашен източник на живот, светлина и топлина, слънцето е превърнало целия свят в суха и безплодна пустош. Горите са изпепелени. Труповете на животните са навсякъде. Дори нощите са зашеметяващо светли.

Мария, малката й сестра Леони и Филип са се запътили към планините в кола със замъглени стъкла. Според слуховете там все още може да бъде открита вода. Това е пътешествие към нищото. По пътя те срещат Том, който се оказва първокласен механик и бързо става незаменим. Но могат ли да му се доверят? И сякаш нещата и без това не са достатъчно лоши, те се натъкват на засада и истинската им борба за оцеляване започва…

Режисьор на „Hell” е Тим Фелбаум, а премиерата е през септември 2011.

"Hell" - постер

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Изглежда порядъчно тъп. Предполагам се конкурира с „Книгата на Илай“ за най-скучен постапокалиптичен филм. Жалко, а Емерих си го биваше в разрушенията.

  2. Според мен си изглежда доста добре. 🙂
    „Книгата на Илай“ не ми беше скучен. Беше ми тъпичък. 🙂