Вижте Ан Хатауей като Жената котка! (Update)

от на 2011-08-06
 

Update: В нета се появиха и няколко неофициални снимки (може да ги видите най-долу) на дубльорката на Ан Хатауей (Жената котка) и на Batpod-а, на които личат малко повечко подробности… Въпреки че снимките са с прилично качество, точно това имахме предвид по-рано като казахме, че се радваме на възможност да хвърлим качествен официален поглед към Жената котка, преди някакви снимани с телефон мазньочи да са ни го развалили.

___________________________________________

От „Warner Bros” (чрез официалния сайт на филма) показаха първата официална снимка на Ан Хатауей като Селина Кайл, по-известна като Жената котка, в супер-очаквания завършек на Нолановата трилогия за Батман The Dark Knight Rises” („Черният рицар: Възраждане”).

Не е ясно дали това идва в отговор на изтеклите снимки и видеоклипове от снимачната площадка на филма, на които виждаме Бейн, Батман, а на една от тях (която ние не пуснахме) и Ан Хатауей, или така си е било планирано, но за нас няма особено значение. Важното е, че сега имаме възможност да хвърлим качествен поглед към един от главните персонажи във филма, преди някакви снимани с телефон мазньочи да са ни го развалили.

Ан Хатауей като Селина Кайл / Жената котка

Сигурни сме, че въпросът, който мъчи всички е, това ли е Жената котка в пълния костюм или просто Селина Кайл преди да приеме алтернативната си идентичност?

По принцип ние бихме заложили, че това е преди Кайл да стане Жената котка – например, тя работи в лабораториите на Уейн и помага или собственоръчно разработва нов модел Batpod за „маста” Уейн и тук го пробва облечена в някакъв фенси хай-тек костюм – от друга страна източници на Slashfilm са разкрили преди време, че новият костюм на Жената котка, ще е „по-малко секси от тези на Холи Бери и Мишел Пфайфър”, но „по-„tactical” като в комикса” и ще съдържа очила, което си е баш каквото виждаме.

В крайна сметка ще трябва да поизчакаме още малко преди да видим каква е истината, а дотогава не ни остава нищо друго освен да спекулираме. Каквато и да е истината обаче, веднъж като приехме, че Жената котка ще присъства във филма (нещо, от което не бяхме доволни) смятаме, че Хатауей има доста добри данни да се впише в ролята по един прекрасен начин.

Режисьор на The Dark Knight Rises” е Кристофър Нолън, а в ролите са Крисчън Бейл, Майкъл Кейн, Гари Олдман, Том Харди, Ан Хатауей, Джоузеф Гордън-Левит, Джуно Темпъл, Марион Котияр, Даниел Санджата, Джош Пенс, Матю Модийн, Том Конти и Джоу Кинг.

Премиерата на филма е на 20 юли 2012.

Повече за „The Dark Knight Rises” вижте в новините ни до момента.

Жената котка

Жената котка

Жената котка

Това ни прилича на същото място, където се налагаха Батман и Бейн от снимките, които видяхме миналата седмица.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Алекс
  2011-08-05 at 15:52

  Ан Хатауей и на дивана вкъщи би ми се вписала много добре, но ще трябва да се задоволя с поредната й екранна изява.

  Няма да е много трудно да бъде по-добра Жена котка от предишните две актриси, особено от втората.

  Отговор

 • 2011-08-05 at 16:14

  Абе, няма да ѝ е лесно да по-добра от Мишел Пфайфър – тя е уникална жена!
  А на канапето със сигурност ще ти пасне! :)

  Отговор

 • willy
  2011-08-05 at 16:47

  Само прецакват образа на жената-котка – Мишел Пфайфър беше идеалната за ролята! Ан Хатауей е за дивана, но не и за екрана…

  Отговор

 • Saxton
  2011-08-05 at 17:06

  Това трябва да е костюмът.
  Може с Бейн да са му налазили скривалището. Тя е взела пода, а Бейн мобила. После Батман идва и ги завива и двамата. И накрая хепи енд…. а може и да не е така :)

  Отговор

 • 2011-08-05 at 19:24

  Холи Бери е грозно леке, Пфайфър – прекрасно същество! Като жена, актриса и Котката (макар и не върху горещ ламаринен покрив) :)

  :)

  Хатауей изглежда много добре тук 😉

  Колкото по-малко й показват голямата уста, толкова по-добре 😛

  Фенси хай-тек костюмът много ми допадна като изказ 😉

  А това, Дринов: „преди някакви снимани с телефон мазньочи да са ни го развалили“ е смешно, но трябва да се държиш прилично 😀 Не ти отива на старческата възраст (rofl)

  Отговор

 • 2011-08-06 at 00:08

  @willy
  Много е стара вече Мишел (все още е яка обаче) няма как да я върнат! :) А Хатауей, ще се справи, гаранция.

  @Saxton
  Не виждам защо не!

  @legrandelf
  Ако с тази голяма уста вземе ще ти извърти една, ще се посереш! :) И не ме обиждай на старос! Пикльо с пикльовците! :)

  Отговор

 • Кристиан Валентинов
  2011-08-06 at 11:12

  Много мразя да чакам даден филм с толкога голямо нетърпение. Едно, че има много време и второ, че не мога да спра да се ровя за нещо ново. А всеки ден си казвам, че ще се опитам да устоя на изкушението… 😀

  Отговор

 • willy
  2011-08-06 at 13:51

  @Дринов
  Ясно, че няма как да е Мишел :) Обаче можеше да се „огледат“ за друга – първоначално нали се спрягаше името на Меган Фокс и това ме потресе, въпреки че сега ми се струва по-удачен избор от Ан Хатауй…

  Отговор

 • Век
  2011-08-06 at 21:58

  Ееее, не мога да си кривя душата.

  Дринка, знаеш какво ми е мнението за Нолъновите Батмани, и затова няма да се повтарям. Така че директно ще кажа, че Хатауей определено ме радва в този кадър. Да, различна е от любимата ми Мишел, но различна в добрия смисъл на думата. И цайсите определено са плюс.

  В тоя случай, Нолън и екипа му са се справили добре, това няма как да не го призная.

  Отговор

 • Кристиан Валентинов
  2011-08-10 at 12:23

  Трябваше да вземат Кари-Ан Мос и да си пият кафето. 😀

  Отговор

 • Wrath of the Bitch King
  2011-08-15 at 10:38

  http://collider.com/dark-knight-rises-batwing-set-photo-video/109301/

  Намирам Батуинга за изключително неуместен. Хахаха. Прилича на някаква смеска между SC Голиат и роботите от Аватар. Преставям си сцената каква ще е:

  INT. Wayne Enterprise, dep. of applied things and whatever

  Bruce Wayne
  Look, shit had really hit the fan lately, this Bane character is brеaking my balls. You got anything that flies?
  Morgan Freeman
  Sure, dude. I got it all.

  Also нещо Нолан почна да прекалява. Батман 1 – сцена с преследване с коли из Чикаго и в тунел + влак, Батман 2 – сцена с преследване с коли из Чикаго и моторО в тунел, сцена с камион, Инсептион – сцена с преследване с коли, идентична сцена като с камиона в Чикаго, само че с влак, и сега Батман 3 – сцена с преследване с коли моторо из Чикаго, сигурно ще има и тунел. Но то това може да е от СПИСЪКО налаган от студията.

  За да ви дадем пари:
  -преследване (kinda optional)
  -експлозии (necessity)
  -любов (necessity)
  -драма (necessity)
  -предателство (optional)
  -поука (necessity)
  -оригиналност (optional)

  Отговор

Коментирайте