Капитан Планета

А-ааааа! Жестоко! Тези вече тотално са се побъркали!

В официално прессъобщение бе разпространена новината, че продуцентът Дон Мърфи („От Ада”, „Родени убийци” и серията за „Трансформърс”) и анимационният канал „Cartoon Network” ще направят игрална версия на култовия анимационен сериал от 90-те години Капитан Планета и Планетяните”. Предполагаме, че в ерата на глобалната… „зеленизация” и на тоталната липса на оригинални идеи, тази новина беше неизбежна.

Капитан Планета” е едно от най-любимите ни детски филмчета и, въпреки че направата на евтин игрален филм (вярно, че продуцент от калибъра на Мърфи е добро начало, но нали се сещате, че CN няма да се хванат с бюджет от 100 милиона) означава тоталното поругаване на детството ни, някак сме доволни от факта!

Разбира се, все още не се знае нищо за сюжета, тъй като е прекалено рано, но ние се надяваме който и от култовите Dr. Blight, Hoggish Greedly, Duke Nukem, Looten Plunder, Verminous Skumm, Sly Sludge или Zarm да е злодей във филма, накрая да се появи антипода на Планета, капитан Замърсяване, който като малки ни кефеше на макс.

Ами, това е засега. Ако седите, гледате с недоумение и нямате и капчица идея за какво става въпрос, можем само да ви съжаляваме.

Go Planet!

П.П. Да се готвят „Капитан Пауър и войниците на бъдещето”!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

  1. Като седна и се замисля това не е чак толкова лоша идея.

    Може да се получи хубав летен блокбастър. Макар че ще бъде доста труден филм за правене – все едно комбинираш Супермен и The Avengers в едно. Определено ще им трябва доста опитен режисьор.

    Моят глас е за Брайън Сингър.

  2. Offtopic: Ааааааааа, верно беееее, „Капитан Пауър и войниците на бъдещето” – така се казвашe тоя сериал с компютърно генерираните роботи. Мама му стара,от една година се мъча да се сетя как беше! МЕРСИ!!!
    Ontopic: Meh, кой знае какъв бълвоч ще е. По-добре да си остане хубав детски спомен…

  3. Дааааа! Това е за „Капитан Пауър и войниците на бъдещето”. Направо сцепихте мрака с този П.П. Страхотен сериал (поне такива спомени имам- все пак съм го гледал като малък). Спомням си, че докато го даваха по телевизията друго не знаех. Както се казва ставах и лягах с „Капитан Пауър и войниците на бъдещето”, а като свърши направо ми идеше да се разрева.

  4. @Век
    Уоу, Браян Сингър? 🙂 По всяка вероятност това ще е нещо телевизионно, но защо пък не? 🙂 Аз съм за!

    Да, „Капитан Пауър и войниците на бъдещето” беше култ и ако вземат да избацат един филм или нов сериал ще бъде велико. Аз обожавах Соарон. 🙂

  5. Мирише ми на боза а ла „Гавратар – Повелителят не стихиите“ с нутрасуит и аспартам.

  6. Капитан планета е гей тъпня, но „Капитан Пауър и войниците на бъдещето“ трябва да бъде съживен. Преди няколко години си го припомних.

  7. Е, чак пък гей тъпня? Едно време си беше готино детско, възпитаваше на еко-култура. Едва ли ще е зле за децата.

    А за „Да, „Капитан Пауър“ вече казах! 🙂 Култ! Само „Седморката на Блейк“ ми беше по-любим, но той е по-стар.

    @Виво
    Колкото по-„чийзи“, толкова по-добре! 🙂

  8. Като играехме пред блока на „Капитан Планета“ аз все исках да бъда рускинчето 😯 , ама ме прекарваха да бъда Капитан Планета – от тогава все за началник ме гласят… 🙂