Трейлър на „The Ides of March” на Джордж Клуни

от на 2011-07-29
 

The Ides of March

Според нас Джордж Клуни притежава доста голям режисьорски талант – смятаме, че и „Confessions of a Dangerous Mind” и „Good Night, and Good Luck.” са страхотни („Leatherheads” не сме го гледали) – и даже сме на мнение, че като такъв го бива далеч повече отколкото като актьор. Това за някои не означава много, но си е въпрос на лично мнение.

Най-новият му филм „The Ides of March” – интерпретация на известната пиеса на Бо Уилимон „Farragut North” – е точно в сферата, в която по принцип Клуни се изявява най-силно и поради тази причина очакваме с нетърпение да видим крайния резултат.

(чрез Yahoo!)

Смятаме, че няма какво толкова да коментираме. Филмът изглежда като силна политическа драма със солидно актьорско присъствие, което е точно каквото очаквахме.

„По време на френетичните последни дни около много оспорваните президентски дебати в Охайо, млад и интелигентен прессекретар, който е начело на кампанията на един от основните кандидати, се озовава в центъра на политически скандал, който може да реши изхода от изборите.”

Режисьор на филма е Джордж Клуни, който ще видим и в една от главните роли, заедно с Райън Гослинг, Пол Джамати, Филип Сиймур Хофман, Мариса Томей, Еван Рейчъл Ууд и Джефри Райт.

Премиерата е на 7 октомври 2011.

The Ides of March

коментари
 
Отговорете »

 
 • vladi
  2011-07-29 at 10:32

  Филип Сиймур Хофман, Пол Джамати и Джефри Райт в един филм си е мокър сън. Само 4е те трябва да са в главните роли

  Отговор

 • 2011-07-29 at 11:19

  Е, и Гослинг не е зле! Пък и то всички ще са главни в този филм. :)

  Отговор

 • 2011-07-30 at 12:45

  Най-много ми хареса в този трейлър как Митьо или неговото алтер-его Гослинг казва: I don’t have to play dirty anymore! А да видим как ще стане това 😀

  Отговор

 • 2011-07-30 at 17:49

  @Lora
  И тебе ли те подучиха с този Гослинг? :)

  Отговор

 • 2011-07-30 at 23:35

  (off topic) ей, за какво подучване се говори тук?! реалности и факти…
  (on) уникално добре изглежда/звучи този актьорски състав!
  и въпреки че доста ми е писнало от „предизборни“ и „кандидатски“ филми, за този съм в искрено очакване да бъде различен 😉
  присъединявам се безусловно към мнението на Дрин за двата режисьорски проекта на Клуни (не ми е попадал Leatherheads), както и за повечето от актьорските му роли – последното му великолепно изпълнение, което си спомням с наслада, е в Up In the Air!
  И – btw – постера на „Мартенските иди“ е много стилен 😀
  малеее, к’во синьо око вади този Гослинг 😛 (или беше Дрин :P)

  Отговор

 • 2011-07-31 at 13:25

  Реалности и факти my ass! :)
  „Up In the Air“ не ме впечатли особено – нито филма нито Клуни.

  Отговор

Коментирайте